Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Митьо Пищова пак е във вихъра си – мина на разведени майки!
Митьо Пищова пак е във вихъра си - мина на разведени майки!

Митьо Пищова пак е във вихъра си – мина на разведени майки!

Митьо Пищова се закрепи след едномесечни кални бани в Поморие. Престоят му е подарен от близък приятел за рождения му ден навръх Голяма Богородица на 15 август.

След процедурите и почивката на морския бряг любимецът на народа се чувства като прероден. Бохемът от Арбанаси планува възстановителни процедури и в Павел баня след два месеца, като дотогава се отдава на новата си мания – разведени майки от 28 до 33 години.

„Пълно е с такива женички и съм се насочил само към тях. Но да не са на повече от 33, че вече стават старички. Отлично знаят какво да правят в леглото, а и ще сготвят и изчистят. Идеални са и е пълно с такива – където и да погледнеш, навсякъде има разведени млади агънца. Като рано са се омъжвали и раждали – сега да видят какво е мъж. Имам вече 3990 бройки и скоро празнувам юбилейни 4000“, похвали се пред „България Днес“ вездесъщият Пищов.

След месец Димитър Маринов се завръща към любимото си амплоа – организирането на конкурси. Този път „Фотомодел на годината“ ще бъде в прочуто заведение на Митко Пайнера в Харманли.

„От това се издържам само – провеждането на конкурси за красота и помощта на мои близки богати приятели, които обичам“, каза пред вестника Митьо.

Животът на Пищова е низ най-вече от здравословни проблеми през последните години. В началото на декември 2020 г. Митьо даде теле за курбан, след като мина изключително тежко през коронавируса. Година и половина по-рано се подхлъзна и нарани тежко три прешлена на гърба. В Израел лекари му имплантират пластини с болтове в гръбнака, които да го придържат.

Преди това Митьо преживя два инфаркта, едва не му ампутираха крака заради гангрена, месеци наред бе лекуван във великотърновската болница, придвижваше се с проходилка вкъщи и успя да се пребори за живота си. А след това лежа в болница и заради кръвоизлив в дебелото черво.

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Какво мислите?