Home » KO4 STORY » Многодетна майка показа как изглежда тялото й след девет раждания! (СНИМКИ)
Многодетна майка показа как изглежда тялото й след девет раждания! (СНИМКИ)

Многодетна майка показа как изглежда тялото й след девет раждания! (СНИМКИ)

Жената без притеснение показа фигурата си в мрежата. И тя наистина има с какво да се гордее.

многодетна майка фигура

Снимка
Социална мрежа

Как си представяте майка, която отглежда девет деца едновременно? Вероятно изтощена и неугледна. Човек, който няма време да яде или дори просто да си измие косата, а да не говорим за някаква тотална грижа за себе си.

Да, наистина има такива сред родителите, но това изобщо не важи за героинята на нашата статия.

39-годишната Кора Дюк е многодетна майка от Лас Вегас (САЩ). И тя има девет деца. Да, и това не е печатна грешка. Кора ражда първото си дете още много малка. Според жената тя си спомня, че е била бременна поне 10 години от съзнателния си живот.

Сега нейният син Елайдзе е на 21 години, Шийна е на 20 години, Заан е на 17 години, Каира е на 15 години, Сайя е на 14 години, Ави е на 13 години, Романи е на 12 години, а Тахджу е на 10 години стар. Кора има и трета бременност, при която обаче губи момиченце, защото прави спонтанен аборт.

майка с деветте си деца

Снимка
Социална мрежа

Описвайки живота си, Кора признава, че до 28-годишна възраст е родила всички горепосочени наследници. И очевидно не съжалява за нищо.

Единственото нещо, за което Дюк мечтае, осъзнавайки, че в живота й вече има достатъчно деца, е да отслабне. Тя иска да свали около 12 килограма, за да се чувства слаба и красива. И Кора успява да го направи! Според жената тя превърнала фитнеса в свой начин на живот и също започнала да се храни правилно. Това й позволило да постигне целта си.

Кора Дюк с мъжа си

Снимка
Социална мрежа

На 39-годишна възраст Кора публикува свои снимки онлайн в различни визии – от снимки в тесни рокли до снимки по бански и никой от абонатите не може да даде на жената истинската й възраст на външен вид. Дюк смята това за истински повод за гордост.

Да, тя разбира, че не е никак слаба, но сегашното й тегло и фигура напълно й отиват. Просто вижте колко е красива.

многодетна майка фигура

Снимка
Социална мрежа

На въпроса защо Кора не се е осмелила да роди десето дете, тя отговаря недвусмислено:

„След последното раждане фалопиевите ми тръби бяха вързани, така че трябваше чудо да забременея отново. Затова не го направих – факт е, че честото раждане застрашава здравето ми.

Започнах да боледувам често, имунитетът ми рязко отслабна. Откриха ми преддиабет, откриха и проблеми с щитовидната жлеза, бедрата и кръста. Започнах да се тревожа за доброто си състояние и осъзнах, че трябва да се възстановя. Обичам децата, но не искам да раждам повече“, обобщи Кора в интервюто си за Daily Star.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?