Home » ЗА ДАМИТЕ » Много силна майчина молитва (помага само при дъщери)
Много силна майчина молитва (помага само при дъщери)

Много силна майчина молитва (помага само при дъщери)

Молитвата притежава невероятна сила, особено молитвата на майката за нейното дете. Такава молитва се способна да смекчи кармата и дори да я пречисти, да помогне да се отървете от болест, да преодолеете зависимостите, да ви насочи към правилния път на живота…

Силата на майчината молитва е неоспорима. Момичетата са по-слаби по природа, така че се нуждаят от повече защита. Ето защо в Православието се обръща много внимание на молитвите на майката за нейната дъщеря.

Искрената молитва на майката, която идва от дълбините на душата, ви позволява да поставите невидим защитен щит над дъщеря си, през който никакво зло или негативност не може да пробие.

Молитва за дъщеря

Една силна майчина молитва за дъщеря звучи така:

„Пресвета Богородице, Царице небесна, Богородице Непорочна Дева Мария, аз грешния раб Божи (вашето име), призовавам за Твоята помощ. Обърни погледа си от небето към мен и чуй моята майчина молитва. Благословена си Tи в непорочното си зачатие и благословен е Tвоят плод. Синът Твой стана Спасител на човешката раса.

Моля те, Света Богородице, защити дъщеря ми от дяволските изкушения и грехове. Не позволявай на моята кръвничка да се отклони от истинския път и да наруши заповедите Господни. Ти, които си познала майчинството, разбираш моята духовна мъка и няма да оставиш молитвата ми без отговор.

Вярвам в Господ Бог, славя неговата доброта и приемам волята на Всевишния. Амин“.

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Какво мислите?