Новините на фокус
Home » ЗА ДАМИТЕ » Не дръжте счупени съдове. Съвети за щастие от Ванга за всеки ден
Не дръжте счупени съдове. Съвети за щастие от Ванга за всеки ден

Не дръжте счупени съдове. Съвети за щастие от Ванга за всеки ден

Тези прости съвети ще ви помогнат да се избавите от неудачите и ще донесат щастие в живота ви.

Всеки може да намери щастието. За да направите това, е важно да следвате прости правила и да премахнете негативнота настройка. Използвайте съветите на Ванга, за да бъде всеки ваш ден изпълнен с късмет и радост.

Знаменитата Ванга остави след себе си богато наследство, което и до днес помага на хората да намерят хармония и просперитет в живота. Нейните мъдри съвети се използват навсякъде, за да поддържате чистотата на душата, да живеете в хармония със света и да не допускате негативизъм в живота си.

От Ко4 Ви представяме най-добрите съвети от Ванга за всеки ден за постигане на щастие

1. Благополучието и просперитетът ще напуснат дома ви, ако използвате счупени или напукани съдове. Яжте и пийте от красиви чинии и чаши всеки ден, за да остане енергията на щастието във вашия дом.

2. За да сте сигурни, че щастието и късметът са чести гости в дома ви, пренаредете мебелите по време на Новолуние. Енергията на обновената луна ще ви помогне да поддържате комфорт и хармония.

3. Клонки от бъз, закачени над входната врата, ще пазят дома ви от всяко зло. Кръстосайте ги така, че щастието винаги да бъде във вашия дом и цялата негативност да остане извън прага.

4. Всеки ден можете да повтаряте ритуал, който ще ви помогне да поддържате щастието в дома си. Налейте вода в чиста, прозрачна купа и кажете: „На прага злото ще спре, доброто вътре ще влезе. Всеки гост в дома ми ще ми донесе радост.“ Лиснете водата през прага.

5. Всяка сутрин, когато се събудите, започнете да се обувате с десния крак. Така ще поддържате щастието в дома си. Оставете чехлите до леглото, за да не се налага да ги търсите.

6. Всеки ден гледайте да не остане хляб на масата. Малките парченца привличат бедност и нещастие. Дайте ги на животни или нахранете птици, за да има винаги място за щастие в живота ви.

7. Създайте си навик да не се хвалите с щастието си, а още по-малко да разказвате на непознати за късмета си.Тяхната завист може да повлияе негативно на живота ви.

8. Когато се спънете с десния си крак, не забравяйте да потропате по земята него с думите: „Неволя, махни се от мен“. Ако се спънете в левия си крак, очаквайте късмет.

9. Не съхранявайте счупени или напукани огледала в дома си. Те ви крадат от щастието всеки ден. Тези предмети нямат място във вашия дом, така че винаги изхвърляйте счупените парчета в дебела, непрозрачна торба или кутия.

10. Погрижете се за огледалата в дома си. Избършете ги със светена вода, за да няма място за кавги и болести в къщата.

11. Носете пари само в портфейла си. Никога не оставяйте банкнотите смачкани и не съхранявайте монети в едно отделение с тях. Така всеки ден ще привличате финансово благополучие в живота си.

Тези прости съвети ще ви помогнат да се отървете от неудачите и ще ви донесат щастие в живота. Грижете се за дома си и не го оставяйте да се замърсява. Премахнете паяжините и праха, които натрупват отрицателна енергия.

Източник: Свободна зона

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Какво мислите?