Home » KO4 STORY » Мормонски епископ живее с 5 жени и 24 деца / СНИМКИ
Мормонски епископ живее с 5 жени и 24 деца / СНИМКИ

Мормонски епископ живее с 5 жени и 24 деца / СНИМКИ

Животът на Брейди Уилям (53) е всичко друго, но не и обикновен! А именно, този бивш епископ на мормонската църква от Юта живее с цели пет съпруги и 24 деца!

Необичайният му начин на живот привлече медиите, а през два сезона на шоуто „Моите пет жени“ беше показано как всъщност изглежда ежедневието на Брейди. И да, всичко изглежда невероятно, но е истина!

Той се застъпва за полигамията и иска с примера си да покаже всички предимства на такова семейство. Тъй като са много, живеят в две къщи, които са една до друга.

Брейди УилямТой е законно женен само за съпругата си Паоли, но твърди, че вижда и петте жени – Поли, Робин, Розмари, Нони и Ронда – като свои сродни души.

„Петте ми жени са отгледани в мормонската вяра и са били научени как да бъдат „сестри съпруги“, каза Брейди пред ABC News.

Всяка от тях е възпитавана да бъде послушна и винаги на разположение на съпруга си. Освен че са много дисциплинирани в отношенията си с него, и двете къщи имат стриктен график.

Мормонски епископ 5 жениНо, както той посочва, сега семейството избягва религията и не се идентифицира с никаква вяра.

„Смятам, че трудностите в многофамилния живот са подобни на тези в еднофамилния, само че се засилват“, смята той.

Обяснява още, че вижданията за финансите са различни.

– Много полигамни семейства смятат, че мъжът е отговорен за парите, а жените просто трябва да приемат това, което той казва. Ние като семейство вярваме в егалитарната полигамия, при която жените имат толкова право да решават семейното управление, колкото и мъжете. Очевидно финансите са огромна част от него. Интересите на всички трябва да бъдат осигурени – каза Брейди.

Как изглежда любовният му живот с пет жени?

Брейди определя времето, което прекарва в леглото с всяка от тях, като обикновено отива при различна жена всеки ден по обяд.

Той изтъква, че подобно темпо не го изморява и гордо твърди, че е „най-щастливият човек на света“. Както съобщава Mirror, жените заявиха, че между тях няма ревност.

Да живееш с 5 жени и 24 децаСъпругите на Уилям настояват, че не се ревнуват една от друга и искат да отгледат децата си в прогресивен полигамен дом, където всяко дете може да реши какъв живот иска за себе си.

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Какво мислите?