Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Мъжът на Гала със собствено предаване, конкурира „На кафе“
Мъжът на Гала със собствено предаване конкурира "На кафе"

Мъжът на Гала със собствено предаване, конкурира „На кафе“

Стефан Николов започна работа като водещ на обеден блок, точно като жена си Гала, но далеч не в толкова популярна телевизия.

Симпатягата, който така и не можа да намери друга работа, освен да отглежда пчели, от началото на седмицата води предаване по бившата телевизия „Българе“, която вече е „Бг плюс“.

Преди него сутрин се изявява актьорът Сашо Дойнов, чийто син гледаме във „Фермата“ в момента. Предаването на Стефан започва в 10,00 часа, половин час след това на половинката му Гала. Двамата продължават да пътуват заедно в колата за работа, а красивата Гала дори успява да скрие сценария за деня, за да не го види конкурентът й, споделят близки до двамата.

Предаването на Стефан се казва „Точно в 10“ и в него той участва с танцьорката Даниела Георгиева. Шоуто на мъжа на Гала се излъчва всеки ден, точно както и това на възлюбената му. През седмицата и двамата работят, но уикендите им са свободни, за да пътуват, което е любимото им занимание.

Преди години Стефан водеше заедно с Гала „На кафе“ по идея на тогавашната продуцентка Тара Нури, която днес е шеф в Нова телевизия. Стефан бе изключително забавен коментатор, но за съжаление падна от екран, припомня „България Днес“.

За заплатата на Стефан обаче е сигурно, че не е като тази на Гала, но той така и не се оплаква, тъй като не се чувства мъж под чехъл.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?