Горещи новини

Мъжът на Преслава към Коцето: Ще те спукам от бой, че „оправи” жена ми, тежко ти и горко!

Мъжът на Преслава към Коцето: Ще те спукам от бой че „оправи” жена ми тежко ти и горко!

Мъжът на Преслава и баща на единственото й дете има проблеми с нервите не от вчера. През годините Павел Лазаров се е забърквал в не една и две свади от ревност към Преси. Напът е да го направи отново.

Този път ревността на земеделския производител е продиктувана от свалка между Преслава и колегата й Константин от 2009 г. Наскоро някои медии отново извадиха на показ лятната им авантюра отпреди 14 години.

Павел не знаел, че жена му е правила секс с Коцето и когато научил, побеснял. Макар това да се е случило много преди Преси да се залюби с Павел, той ревнувал жестоко, защото бил наясно, че Константин е голям женкар и умее да доставя сериозни наслади на дамите. Освен това се носят легенди за огромното му мъжко достойнство.

Павката вече правел планове да удари един бой на Коцето, за да стопи напрежението в себе си. Той по принцип е доста агресивен мъж, а като види някой бивш на жена си, полудява, което се е случвало неведнъж.

Лазаров държи толкова изкъсо Преслава, че дори ходи с нея по участия. Играе ролята на неин охранител, тъй като нямал вяра на певицата, че няма да си легне даже с гардовете си. Затова той й бил лична охрана.

Очевидно Павел смята Преслава за доста шавлива. Коцето също е играч, но когато е забил Преси през лятото на 2009 г., тъкмо се бил разделил с Райна и явно е имал нужда да изпусне малко парата.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com

Твоят коментар

Be the first to comment on "Мъжът на Преслава към Коцето: Ще те спукам от бой, че „оправи” жена ми, тежко ти и горко!"

Какво мислите?