Home » СВЯТ » Мъртъвци възкръсват в Казахстан и Франция, науката в шах
Мъртъвци възкръсват в Казахстан и Франция

Мъртъвци възкръсват в Казахстан и Франция, науката в шах

Двама доказано мъртви мъже оживяха в Казахстан и Франция, след като смъртта им бе констатирана официално, и хвърлиха учените в шах, съобщават световни медии.

Първият случай е от юли т.г. В град Атирау, Казахстан изчезнал 63-годишен строител и роднините му го обявили за издирване. След седмица те били извикани в моргата, за да разпознаят намерен труп. Тъй като тялото се намирало в напреднал стадий на разлагане, им било трудно да потвърдят самоличността на изчезналия мъж. Затова била направена ДНК експертиза, която доказала, че е той с точност 99,92%.

Семейството го погребало. Три месеца по-късно обаче, той се върнал вкъщи и заварил там племеницата си, която като го видяла – припаднала. По-късно мъжът разказал, че се преместил от строителния обект, където работи, в друг обект в друг град. Там се трудил два месеца, взел си заплатата и се върнал вкъщи.

Мистерията обаче вместо да се разплете, се заплита още повече, тъй като ДНК-анализът доказал, че в гроба лежи точно същият човек.

По същото време 53-годишен французин е обявен за мъртъв в продължение на цели 18 часа, след което възкръсва. Това се случва в град Безе, където тялото на мъжа е намерено на брега на реката. Извиканите медици установяват смъртта и измерват температура на тялото 22 градуса – сто процентова смърт. Установено е, че сърцето му е спряло преди 18 часа. Медиците се приготвили да откарат трупа в моргата, но един от лекарите решил да проведе експеримент и да види как ще реагира тялото на сърдечен масаж.

Още на второто-третото „помпане“ човекът отворил очи, а медиците и полицаите изпаднали в шок. Все още няма обяснение как се е случило чудото, защото медицината отрича възможността за възкръсване при такива показатели.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?