Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Най-сетне! Мария Илиева проговори за сватбата – вижте красивия и скъп пръстен (СНИМКИ)
Най-сетне! Мария Илиева проговори за сватбата - вижте красивия и скъп пръстен (СНИМКИ)

Най-сетне! Мария Илиева проговори за сватбата – вижте красивия и скъп пръстен (СНИМКИ)

Най-сетне се предаде пред любовта! Мария Илиева, която мина през доста сърдечни перипетии и все не случваше на партньор в живота, в момента може да се похвали с пълноценна и вдъхновяваща връзка.

А ето че двамата с половинката й – Александър Междуречки, са минали на „следващото ниво“ – годеж и предстояща сватба.

За това поне загатва изящния пръстен, който краси ръката на певицата. Мария, която е и ментор в „Гласът на България“ вече не крие скъпия подарък, с който приятелят й Междуречки я дари.

Брюнетката носи на ръката си огромен годежен пръстен. Справките показват, че цената му достига цели 10 000 лв. При едно от последните си телевизионни гостувания тя го показа в пълния му блясък и мрежата прегря в следващите минути.

Мария Илиева годежен пръстен

В края на разговора водещите попитаха Илиева за въпросното бижу и дали наистина е получила предложение за брак. Начинът, по който отвърна Мария внесе повече от яснота по въпроса.

„Повече от омъжена съм! Вречена съм в любовта на живота си завинаги. Ако тръгнем да правим този микропразник със сигурност няма да го крием. Мисля, че това са естествени етапи от живота. Когато ги усетиш – идват, ако не дойдат – все тая. Не ми е непременно важно да съм омъжена“, заяви тя.

„Имам прекрасен мъж до себе си и това ми дава свобода. Той е опора на мечтите ми.“ Така Мария Илиева описа човека до нея – бизнесмена Александър Междуречки. Певицата дари любимия си с дъщеря преди 2 г.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?