Кристиан Кирилов съдържа в себе си много отрицателни черти. Като се почне от външния му вид и се стигне до характера му, а междувременно се мине през ценностната му система.

Всъщност последното изобщо липсва. Митака от „София ден и нощ“ се оказа най-обикновен мошеник, който разчита на наивници и некомпетентни клиенти.

След като стана известен, той отвори автокъща, която кръсти „Ден и нощ“. Името показва какъв комплексар е Кристиан, който така се стреми да не бъде забравен от широката публика и постоянно да напомня, че е играл в „София ден и нощ“.

Бизнесът на фалшивия актьор обаче бърка сериозно в джоба на клиентите му, тъй като той най-нагло ги лъже. Срещу него вече има множество оплаквания.

Разбира се, автомобилите втора ръка, които внася предимно от Италия, ги предлага на петорно по-висока цена от тази, за която ги е купил, но това се прави от всички автокъщи. Наглостта на Кристиан идва главно от там, че нарочно скрива дефектите и годините на дадени коли.

Например автомобили, карани 10 години, ги предлагал на хората като почти нови, заличавайки километража, което е чиста измама. Така надувал още повече цената. Вече има немалко оплаквания на шофьори, които са дали безумни пари за ремонт след покупката си от „Ден и нощ“.

Кристиан лъжел за почти всичко по колите. Приписвал им фалшиви екстри, надявайки се, че при огледите клиентите няма да забележат лъжите му.

На всичкото отгоре автокъщата на пишман актьора е може би най-скъпата у нас. При нея разликата между качество и цена е безбожно голяма, което доказва още веднъж какъв мошеник е Митака.

Източник: Crimesbg.com