Home » БЪЛГАРИЯ » Намереният мъртъв Стоил Страхилов говорел постоянно, че го преследват и някой е по петите му
Намереният мъртъв Стоил Страхилов

Намереният мъртъв Стоил Страхилов говорел постоянно, че го преследват и някой е по петите му

Предполага се, че намереният мъртъв Стоил от Ботуня се е самоубил. Мания за преследване е довела до решението на младия мъж да сложи край на живота си, научи ko4.

В последно време на работното си място той говорел, че го преследват и постоянно някой е по петите му. Близките му разказват, че напоследък се държал странно. След случилото се те потърсили съвети от психолог, който заявил, че всички симптоми на поведението му са довели до фаталния край. Припомняме ви, че Стоил Страхилов бе намерен с прерязано гърло снощи, около 20 часа във фургон, близо до язовира на селото. Работата по случая продължава.

Жесток инцидент е станал вчера във врачанското село Ботуня, съобщава BulNews. Късно вечерта в лозята близо до язовира е открит с прерязана сънна артерия Стоил Страхилов. Трупът на 30-годишния мъж бил случайно открит от двама мъже, които веднага подали сигнал на тел. 112.

По неофициална информация Стоил е излязъл вчера следобед от дома си, като със себе си не е взел документи, телефон и ключове. След като не се е прибрал цяло денонощие, мъжът е бил обявен за издирване. Съвместно с полицията са го търсили и хора от селото.

Стоил не е семеен, няма и деца. Той е завършил право и живеел в София, работел е във фирма за климатици. В село Ботуня идвал през летния сезон. Хората от населеното място казват за него, че не е конфликтен.

Снощи в селото са пристигнали полиция и съдебни медици. Все още не е ясно дали става дума за убийство или самоубийство, но водещата версия е, че сам е сложил край на живота си.

Източник: Petel

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?