Home » КЛЮКАРНИК » Симона Загорова със съцераздирателно послание след голямото семейно нещастие, което сполетя певицата и майка ѝ ВИДЕО
Симона Загорова със съцераздирателно послание

Симона Загорова със съцераздирателно послание след голямото семейно нещастие, което сполетя певицата и майка ѝ ВИДЕО

След голямото нещастие, което се случи в семейството на Глория преди няколко дни, Симона Загорова, трогна феновете си в социалните мрежи с кратък клип с прабаба си, където двете се шегуват със завидно чувство на хумор, видя ko4.

„Еййй, бабче!!! Ти беше най-силният човек, който познавах, човекът с най-борбения дух и този човек, който беше до всички нас в добро и лошо! Човекът с най-голямо чувство за хумор! С теб всеки миг беше весел, и всяко събиране грейваше от присъствието ти! Благодаря ти за това,че ми даде най-ценните съвети, затова че беше неотлъчно до мен в най-трудните ми моменти! Макар с „управителя“(бастунчето ти) ти винаги беше на първи ред, плачеше от гордост и се радваше заедно с мен за успехите на всички нас!!! Благодаря на Бог, че имах честта точно ти да си моята пра баба! Ти винаги ще си част от мен! Обичам те!!! Светъл да е пътят ти небесен, бабче“, написа Симона и сподели клипче, на което се шегува със своята забавна баба.

Източник: За Жената

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?