Home » ЗА ДАМИТЕ » Напук на силикона, хиалурона и нуждата от импланти с мозък или как Пам от „Ергенът“ получи мощна вълна от одобрение
Напук на силикона хиалурона и нуждата от импланти с мозък или как Пам от „Ергенът“ получи мощна вълна от одобрение

Напук на силикона, хиалурона и нуждата от импланти с мозък или как Пам от „Ергенът“ получи мощна вълна от одобрение

И макар да бе наречена още в началото на предаването „дюнер“, а после просташки да я изгониха от шезлонг при басейна, Пам показа своята стойност

Напук на силикона, хиалурона, екстеншъните и преобладаващата липса на мозък, плюс сайз моделът Пам Велидис или Пламена от Карнобат показа в „Ергенът“, че една интелигентна и възпитана дама може да получи одобрението на зрителите, независимо какво е тялото й.

Другите моми веднага я захапаха заради килограмите в повече, които обаче тя носи с усмивка и на всеки хаплив коментар отговаря, показвайки вътрешния си мир и красота. А може би именно това е причината негативизмът към нея да е в пъти по-малко от плюенето по представителките на комерса – с джуки, мигли, вежди, ц*ци и без… задръжки.

И макар да бе наречена още в началото на предаването „дюнер“, а после просташки да я изгониха от шезлонг при басейна, Пам показа своята стойност.

И за разлика от една от силиконките, която със самочувствието на притежател и на мозък, изработен от някакъв вид изкуствени импланти, не обяви, че вместо да тренира, смята да си изсмуче излишните мазнинки при лекаря. Напротив, в социалните мрежи можем да видим, че Пам е изключително стриктна с тренировките и редовно е в залата. Освен това тя спазва строга диета, усмихва се много и гледа на света по най-позитивния начин, който е изписан и на лицето й чрез лъчезарна усмивка.

На хейтърите Пам отговаря с мълчание. В профилите си в мрежата тя получава подкрепата на много известни хора, а всеки втори я окуражава да се съхрани между хиените, с които е заобиколена в предаването.

От Ко4 публикуваме последния пост на Пам Велидис в нейната фейсбук страница без редакторска намеса. Той онагледява отлично казаното по-нагоре.

„Ще го обясня един път и дано стане ясно. През целия ми живот съм искала хората да се обичат такива каквито са независимо в какъв етап от живота си се намират. Естествено, че не съм се обичала винаги. Разбира се, че има много добри дни и кошмарни моменти относно възприятията ми към самата мен и до днес. Но няма как да мотивирате някой да се подобри, да се почувства по-добре в кожата си и да открие потенциала на своите сили, физика, тяло, ако го третирате като нищожество и го обиждате.

Много от нас са лично най-бруталните критици към самите себе си и се съсипват с мислите си. Визията не е всичко, но стойностната визия се гради отвътре навън – от начина на мислене, себеосъзнаване, самооценката, която си даваме и енергията, с която се отнасяме към другите. Парадоксът на съвременното общество е, че повечето хора, които уж прокламират здравословен начин на живот, всъщност въздействат негативно на хората, които вероятно водят нездравословен начин на живот с постоянните си нападки и страхът, който всяват в някой с тяло, което е извън техния перфектен шаблон.

Много от хората, които имат здравословен външен вид обаче имат изключително вредни навици не само хейт към останалите, а кофти отношение към своето тяло. В залата това лесно се усеща, повярвайте ми. Особено от адекватни спортуващи хора и треньори, които са изключително подкрепящи и лъчезарни. Това не е състезание кой се справя по-добре и по-зле в навиците и външния си вид, а кой има смелост да гледа себе си, своя път и мотивация да се подобри реално като организъм, психика и личност, защото само така може да помогне на другите. Затова не сейте страхове, заради които много от нас са се криели, срамували да излизат от вкъщи, получавали панически атаки да влязат в зала.

Посейте приемственост. Разбирането ми за позитивно отношение към тялото е безусловния респект към границите на собственото ни тяло и чуждото с ежедневните избори, които правим, за да се чувстваме по-добре и да сме наистина здрави и силни. Всяка малка крачка в тази посока е изключително ценна. С много обич.“

И да – Пам е красива отвън и отвътре. Красива е, но не заради грима, защото за мозъка грим няма.

В социалните мрежи можем да видим, че Пам е изключително стриктна с тренировките и редовно е в залата
Пам без грим
Пам с грим
В профилите си в мрежата тя получава подкрепата на много известни хора, а всеки втори я окуражава да се съхрани между хиените, с които е заобиколена в предаването

Източник: Флагман

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?