Home » СВЯТ » На 1 годинка печели първия си конкурс за красота, на 4 вече има 300 награди. Ето как изглежда днес момичето-кукла (Много снимки)
На 1 годинка печели първия си конкурс за красота

На 1 годинка печели първия си конкурс за красота, на 4 вече има 300 награди. Ето как изглежда днес момичето-кукла (Много снимки)

Какво е да си победител в конкурси за красота? Най-добре може да ни разкаже героинята на днешната история на Ко4.

Тя е младо момиче на име Идън Ууд, което участва в най-различни конкурси за красота още от люлката. Печели първата си победа, когато е само на една годинка, а на четиригодишна възраст вече е получила над 300 награди!

Идън Ууд

Идън Ууд малка
По това време момиченцето е считано за най-красивото в Америка. Прекарва цялото си детство по репетиции, на сцената под светлините на прожекторите и светкавиците на камерите, а също и в салоните за красота за многобройни стайлинги и грим.

Момиче-модел

малко момиче

Идън не може да остане незабелязана с тази външност, затова често я канят в телевизионни предавания. 

Всичко изглежда розово, докато човек не осъзнае, че детето е пропуснало да играе на двора с приятели, да кара колело, да се пързаля с кънки и люлее по люлките, да ходи на кино и други „обикновени“ радости от детството. Освен това младата ни героиня няма приятелки, защото по конкурсите има само съперници. До навършването на 6 години денят ѝ е разчетен до минутата: закуска, репетиции, солариум, салон за красота, пеене, танци, уроци и т.н. Идън започва да ходи на токчета, при това умело, дълго преди много други момичета.

Идън Ууд като малка

Но на 6-годишна възраст тя спира кариерата си, тъй като външността й започва да се променя с порастването и шансовете й за победа рязко спадат. За цялото това време героинята ни е спечелила няколко стотин хиляди долара, осигурявайки собственото си бъдеще и това на семейството си.

Идън Ууд тийнейджър

младо момиче

Днес тя е на 14 години и мечтае да стане певица или филмова звезда. Идън уверено върви по пътя към своята мечта, защото вече записва първия си албум. Майка й продължава да изпълнява задълженията на мениджър, помагайки на дъщеря си с нова кариера. Освен това те публикуват автобиографична книга, наречена „От люлката до короната“.

Момиче-модел

млад модел

красиво момиче

Сега Идън е добра ученичка в училище, посещава танци, свири на китара, барабани, участва в отбора на мажоретките. А миналата есен е поканена като модел за Седмицата на модата в Ню Йорк.

Идън Ууд сега

красиво момиче

Източник: За жената

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?