Новините на фокус
Home » ЗДРАВЕ » Правя я веднъж в годината след като съм се оляла с яденето и имам спешна нужда от сваляне на килограми, винаги върши работа
Правя я веднъж в годината след като съм се оляла

Правя я веднъж в годината след като съм се оляла с яденето и имам спешна нужда от сваляне на килограми, винаги върши работа

Колкото по-близо идва почивката ни, толкова повече започваме да се тревожим за състоянието на нашата фигура и как  ще се съблечем по бански примерно. 

За съжаление, повечето диети са предназначени единствено за намаляване на броя на консумираните калории, но не предполагат ползи за тялото.

Днес ние от Ко4 сме подготвили за вас една наистина ефективна и в същото време полезна диета. Благодарение на нея, вие не само ще се отървете от излишни килограми, но и ще пречистите тялото си. Само 7 дни ви трябват за изключителен резултат!

Диета за отслабване в корема

Най-честата причина за затлъстяване на корема и тежко подуване на краката е лошото функциониране на лимфната система, както и стагнация на токсините и телесните течности. Това е доста често срещано явление, което изисква специална диета.  „Вискозната“ диета е чудесна за хора с такива проблеми и ви позволява ефективно и бързо да ги елиминирате.

Системата за хранене се основава на аюрведични принципи и включва загуба на наднормено тегло и постепенно почистване на организма от токсини Според прегледите средно един ден спазването на такава диета може да загуби до 1 кг тегло.

Диетичното меню е предназначено за 7 дни, а прибягването до този режим е позволено не повече от 1-2 пъти за шест месеца. По време на периода на отслабване трябва напълно да елиминирате брашното, да си купите готови ястия, сладкиши, както и да се откажете от лошите навици и сутрешното кафе.

Всяко хранене от диетата трябва да започне с топла преварена вода с резен лимон. Тази добре позната техника помага да се подготви стомаха за храносмилане и задействане на цялата храносмилателна система .

Диетично меню за една седмица

Първите два дни енергийната схема трябва да изглежда така.

Закуска : 3 супени лъжици овесени трици с грис, варен във вода с щипка канела и ябълка.
Закуска : 200 мл нискомаслено кисело мляко
Обяд : 250 мл пилешки бульон с картофи и моркови.
Време за чай : 1 банан.
Вечеря : 200 мл обезмаслено кисело мляко и 2 супени лъжици овесени трици (можете да ги накиснете сутрин в топла вода, така че до вечерта да се подуят).

Останалите пет дни от диетата също ще бъдат фиксирани.

Закуска : 2 супени лъжици трици и 200 мл нискомаслено кисело мляко
Закуска : 1 грейпфрут.
Обяд : 250 мл пилешки бульон със зеленчуци.
Време за чай : 200 г зеле и салата от моркови, банан или нар.
Вечеря : 250 грама ориз, варен във вода.

Тази хранителна система ще ви помогне да отстраните плътните мазнини по корема и да почистите лигавиците. „Вискозната“ диета укрепва тъканите, като прави тялото по-силно. В допълнение, хубав бонус ще бъде да се отървете от подуване на краката и прекомерно изпотяване.

Дори ако изглежда, че диетата е много подходяща за вас, винаги се консултирайте с лекар. Ако се интересувате от алтернативни методи и диети, можете лесно да ги намерите на нашия уебсайт и да изберете подходящата за вас опция. Пазете си полезните статии и ги споделяйте с приятели!

Източник: За жената

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?