Home » ЗДРАВЕ » Немски лек на 800 години цери кръвно и аритмия
лек на 800 години цери кръвно

Немски лек на 800 години цери кръвно и аритмия

Правилното функциониране на сърцето е много важно, тъй като от него зависи пряко здравето на човек, припомня ko4.

Много са болестите на сърдечно-съдовата система, поради което на нея трябва да се обръща специално внимание.

Преди броени дни светът се преобърна след откриването на древна рецепта, която е измислена от предците цели 800 години назад. Тя доказано помага на сърцето да функционира правилно и го държи здраво възможно най-дълго време.

Чудодейният лек е открит за пръв път от монахинята Хилдегард фон Бинген през XIII век. Тя е измислила чудно лекарство за сърце. С годините този лек е успял да бъде съхранен, но е бил забравен до наши дни. Той се състои от няколко обикновени натурални съставки, смесени по стриктна последователност. Първо трябва да сипете в тенджера 10 броя пресни стъбла магданоз, но без корена. После ги залейте с 1 литър домашно вино (червено или бяло). Добавяте 2 супени лъжици чист винен оцет и слогате на котлона да заври.

Цялата смес трябва да ври в продължение на 10 минути. След това към нея се прибавят 300 грама натурален пчелен мед, който не е добре да бъде закупен от супермаркета. Последната стъпка от термичната обработка е да варите още 4 минутки. След като сте направили всичко това, прецедете старателно получената напитка.

Това трябва да стане веднага, докато още е топла. Изсипете я моментално в бутилка, която преди това сте дезинфектирали със силен алкохол. Напитката за здраво сърце трябва да се консумира всяка вечер преди лягане.

Точното количество е една чашка. До свършването на отварата тя ще укрепи кръвоносните съдове, ще потуши всички сърдечни проблеми – аритмия, високо кръвно налягане, сърдечни бодежи, и ще върне младежката форма на сърцето.

Любопитен факт е, че рецептата е изчезнала от общественото полезрение за близо 800 години, но е била съхранявана. Наскоро е била открита в манастира, където се е подвизавала някога известната монахиня Хилдегард фон Бинген.

Истината е, че виното отдавна е препоръчвано за сърцето, но само по 1 чаша дневно. Разбира се, по повече се получава обратният ефект и алкохолът започва да вреди. Магданозът пък е една от съставките, които се ползват при сваляне на високо кръвно налягане. Пчелният мед носи множество ползи, когато е чист. Не е нужно да се обсъжда, че помага при всякакви болести, стига да е в определени количества, разбира се.

Благодарение на това лекарство за сърце укрепва и имунната система, което го прави щит за още куп болести. Установено е, че ако човек го приема няколко пъти в годината, инфарктът е почти невъзможно да дойде при него.

Ретро

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?