Новините на фокус
Home » KO4 STORY » Не вземайте пари от улицата, могат да отключат черна магия
Не вземайте пари от улицата могат да отключат черна магия

Не вземайте пари от улицата, могат да отключат черна магия

Едва ли има човек, който да не е намирал нещо на земята, докато се разхожда по улицата. Всъщност хората изпускат какво ли не – пари, снимки, ключове и куп други необичайни неща.

Големият въпрос обаче е трябва ли да прибирате чуждите вещи, на които сте се натъкнали по време на разходката си. Понякога се случва вашата находка да е просто резултат от разсеяността на някой друг човек. Понякога обаче предмет, лежащ на тротоара или в тревата, е вещ, на която е направена магия. По този начин магьосниците „премахват“ лошото влияние от даден човек, прехвърляйки го върху предмет.

А този, който го вземе, поема всички негативи върху себе си. Затова, за да предпазите здравето и щастието си, в никакъв случай не вземайте от улицата:

ключове – те отварят портал с отрицателна енергия и я пускат в живота ви;

пари – прекъсват пътя ви към финансовото благополучие;

религиозни атрибути – носят неприятности и болести;

снимки – прехвърлят върху вас негатива, предназначен за лицето на снимката.

Езотериците не препоръчват и вдигането от земята на празни предмети – кутии, кенчета, чашки. В допълнение към забраната за докосване на банкноти много магьосници съветват да не се вземат и монети.

На първо място, дребните пари символизират малки неприятности, сълзи и кавги. Вземайки ги, вие привличате ситуации, които водят до подобни последствия. Второ, много често дребни монети се използват за разваляне на някаква магия, след което се разпръскват на улицата. Приберете ли ги в джоба си, може да станете жертва на черна магия.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?