Home » БЪЛГАРИЯ » Николета и Ники Михайлов пускат собствено риалити, женят се пред зрителите
Nikoleta i Niki puskat shou

Николета и Ники Михайлов пускат собствено риалити, женят се пред зрителите

Плеймейтка номер 1 на републиката Николета Лозанова и мъжът на мечтите й – Ники Михайлов, започват риалити шоу по Нова телевизия от есента.

Това стана ясно от проекта им, който изтече в медийното пространство. В шоуто Николета дори смята да се ожени за любимия мъж, както и да показва на хората как отглежда двете си дъщери – Никол и Борислава.

Основният акцент ще пада върху вълненията на бъдещата майка и възпитанието на двете й момиченца.

Николета и футболистът Николай Михайлов ще покажат ежедневието си, какво обичат да правят, как се забавляват, как си готвят, почиват и всичко останало от ежедневието им, което може да е интересно на зрителите.

Самото предаване ще се излъчва от новия дом на Ни Ло и Ники – в Бистрица. Те ще се настанят там до есента.

Най-сексапилната българка и вратарят на „Левски“ са на финалната права да завършат мечтания си дом. Постройката е на няколко етажа, а общата площ е внушителна и надминава 200 кв. метра.

Към момента Николета и голямата й любов живеят в апартамент.

Построяването на къщата е една от най-големите мечти на Ники и Ники. По информация на „България Днес“ строежът продължава вече над година, но с новината за идването на бебока двойката ускорява процеса по издигането й.

Парите за закупуването на земя, издигането на палат с най-добрите материали и обзаведено по последен писък на интериорния дизайн са солидни, но пък не са проблем за двойката. Михайлов е изкарал доста пари от футболната си кариера. А Николета е сред най-добре платените звезди в България.

Новата къща на звездната двойка е почти готова. По нея остават само някои довършителни работи. Лозанова и Михайлов нямали търпение да се преместят в новото си жилище, издават близки до двойката.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?