Home » КЛЮКАРНИК » СТРАХОТИЯ! Дрогата победи Преслава: Певицата говори като психично болна! (всички са в шок – ВИЖ ТУК)
Preslava e nevmenqema

СТРАХОТИЯ! Дрогата победи Преслава: Певицата говори като психично болна! (всички са в шок – ВИЖ ТУК)

За това, че Преслава си обича „беличкото“ и от време на време му се отдава, се говори още от връзките й с Фики Стораро и Жоро Бирмата.

После обаче тя се събра с Павел Лазаров, роди дъщеричката си Паола и сякаш се кротна. А темата с опиатите отдавна не беше повдигана…

До днес, когато Преси не просто изуми, тя шокира всички с изказване, в което звучи досущ като човек с психични проблеми. При все, че от дрогата можеш спокойно да развиеш такива, мнозина решиха, че добричлийката се е върнала към стария си начин на забавление и разтуха.

Не знаем дали е така, дали Преслава е била пияна на кирка, или просто нещо временно е изперкала, но тя наговори зверски абсурди. „Да знаете, че за никого няма щастие без мен. Аз съм изворът на щастие за тези, които ме обичат. А онези, които не ме, да им приседне, защото пак казвам, че без мен щастие нямааа“, написа Преслава, досущ като невменяема.

Скоро тя ще направи 20 години на сцената и организира огромен концерт, подготовката по който може да я е претоварила и тя да е посегнала към специфичните си „успокоителни“, шушукат и близки до нея хора.

„Не е нормално това, което плещи. Трябва да си наистина на черешата, за да дрънкаш такива дебилщини“, коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?