Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Ново 20! Гери Малкоданска върти бизнес за милиони, ето какъв
Ново 20! Гери Малкоданска върти бизнес за милиони, ето какъв

Ново 20! Гери Малкоданска върти бизнес за милиони, ето какъв

Синоптичката Гергана Малкаданска е решила да рискува и смело скача в бизнеса с имоти. Наш репортер научи, че плевенчакната е инвеститор на нова жилищна сграда в столичния квартал Бъкстон.

Красивата водеща е решила да рискува с надеждата за по-големи крайни печалби. Проектът е съвместен с бащата на сина й – интериорният дизайнер Алекс Ковачев. Основата на блока е излята, а до края на годината се очаква да се вдигнат и етажите нагоре. Младото семейство е разработило проект, за какъвто самите те винаги са мечтали.

Ново 20! Гери Малкоданска върти бизнес за милиони, ето какъв

Сградата си има име „Кедър 1“ и е не просто поредната кооперация в столицата, а луксозна жилищна сграда с непреходна неокласическа архитектура. Сградата предлага нов поглед към идеята за лукса в съвременното градско живеене. Повечето от апартаментите в нея са с площ около 60 кв. м., което ги прави щадящи бюджета кокетни оазиси, пише блиц. Животът в тях по очарователен начин е свързан с покривното пространство. Разработено по уникален начин, то подарява на собствениците просторна градина-дневна под открито небе.

Освен изживяването от гледката, комбинираща силуетите на града с този на планината, уникалната тераса щедро предлага възможности за комфортен и емоционален начин на живот. Предвижда се да има лятно кино на покрива за общо ползване на живущите.

Ново 20! Гери Малкоданска върти бизнес за милиони, ето какъв

Фасадата на сградата е съвременна изчистена интерпретация на класически елементи. Високите прозорци и дантелата на декоративните парапети и решетки придава лекота и усещане за art de vivre. Геометрията на фризовете и колоните балансира излъчването със строгост и аристократично достолепие.

Преди няколко месеца Малкоданска и Ковачев станаха родители на син. Младите родители минаха през тежък период, но към днешна дата всичко с момченцето е наред. А гордите родители са запретнали ръкави и работят здраво, за да могат да осигурян по-добро бъдеще на малкия Лео.

Марица

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?