Любимият на Гала – Стефан Николов, започна да печели и от реклами в интернет. Той промотира продукти за отслабване и полова мощ, които ежедневно хвали на последователите си в социалната мрежа.

Според запознати Стефан е прибрал няколко хилядарки, за да рекламира уж чудедейните хранителни добавки. Мъжът на Гала твърди, че те повишават нивата на тестостерона, увеличават либидото, възстановяват мускулите и изгарят мазнините.

След края на „ВИП Брадър” Стефан се е посветил най-вече на пчеларския си бизнес и надали ще се върне в екипа на „На кафе”. През изминалия тв сезон той водеше предаването заедно с Гала, но явно зрителите се наситиха на образа му и продуцентите на сутрешното шоу не възнамеряват да го връщат на екран.

Николов твърди, че е много доволен от участието си в риалити формата, защото по думите му не се поддал на провокации и успял да защити принципите си. Популярността му нараснала двойно, хората по улиците го разпознавали, а различни фирми го търсели с цел реклама. Банковата му сметка набъбнала и с хонората от „ВИП Брадър” планирал да заведе Гала на екзотична почивка през януари. Стефан се похвалил пред познати, че временната раздяла им подействала благотворно и връзката им сега процъфтявала, пише „Уикенд“.