Home » КЛЮКАРНИК » Няма празно! Валерия от „Ергенът“ била интимна и с Папи Ханс (СНИМКИ)
Kliuki za Valeriq ot Ergena

Няма празно! Валерия от „Ергенът“ била интимна и с Папи Ханс (СНИМКИ)

22-годишната Валерия Дакова е имала с поп певеца Папи Ханс „повече от интимност“, както сама се изразява скандална участничка от „Ергенът“.

Моделката е успяла да завърти главата на Константин Трендафилов преди 2 години по време на снимките към клипа на парчето „Добро дете“. Според източници на Intrigi.bg Папи буквално бил прелъстен от изкусителката и в крайна сметка кръшнал на сериозната си приятелка Сара Драгулева.

„Още по време на снимките Папи плакнеше окото по Валерия. Тя си е обиграна прелъстителка и знае как да му завърти главата“, разкриват запознати с аферата.

След заснемането на клипа двамата имали още една-две срещи, но в крайна сметка Вал му била дузпата и певецът се върнал при Сара с подвита опашка.

Както единствено Intrigi.bg разкри, Валерия е първата мома, правила секс в „Ергенът“. По време на срещата си с Алек Младенов, която бе излъчена снощи, двамата са изконсумирали отношенията си в морето.

В предаването Дакова не призна категорично имало ли е „проникване“, но след като е напуснала имението, се е похвалила на своя дружка как с Алек са го направили във водата.

HotArena

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?