Новините на фокус
Home » СВЯТ » Обратно на село! Виктория и Дейвид Бекъм се обзаведоха с външна тоалетна (Луксозното бижу ще краси имението им за 6 млн.)
Обратно на село! Виктория и Дейвид Бекъм се обзаведоха с външна тоалетна (Луксозното бижу ще краси имението им за 6 млн.)

Обратно на село! Виктория и Дейвид Бекъм се обзаведоха с външна тоалетна (Луксозното бижу ще краси имението им за 6 млн.)

Напук на всички социално утвърдени норми семейството явно се връща към живота на село. Така луксозното им имение в Чипинг Нортън в Югоизточна Англия вече блести с баровска външна тоалетна.

Новината обиколи медиите и предизвика доста смях дори в редиците на верните им фенове.

Виктория и Дейвид Бекъм се ширят в имот за над 6 милиона паунда, но явно все пак нещо не им достига. Двамата били толкова притеснени, че гостите им трябвало да минават значително разстояние от градината до къщата, за да ползват едното място, че решили да се справят генерално с проблема.

За целта даже се доверили на архитект, може би и за да не нарушат някой английски закон.

Имението е тяхна собственост от 2017 г., но ако се доверим на слуховете, те вече се оглеждат за поредното място. Чистият въздух и допирът с природата били основната им цел като начин да избягат от градската среда. Външната тоалетна пък вече ни помага да погледнем на двойката и от нова страна.

Виктория и Дейвид Бекъм могат да си позволят всичко, за което можем да мечтаем. А в крайна сметка са подбрали “иновация” от времето на прадедите си.

Източник: lifestyle.bg

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?