Горещи новини

Овесената диета на Кейт Мидълтън: как да се отървете от преяждането за 6 дни

Овесената диета на Кейт Мидълтън: как да се отървете от преяждането за 6 дни

Опитайте английската диета на Кейт Мидълтън, за да отслабнете. Не е нужно да гладувате и са необходими само шест дни, за да влезете във форма.

Овесената каша се счита за добър вариант за закуска, тъй като овесът освобождава енергия бавно и ви кара да се чувствате сити по-дълго. Освен това овесените ядки могат да се приготвят предварително, освобождавайки допълнително време сутрин, което е сериозен плюс за мнозина.

Експертите на WebMD посочиха, че овесените ядки също са „богати на антиоксиданти, наречени авенантрамиди, които не се срещат в други зърнени храни“, и тези антиоксиданти „намаляват възпалението и отпускат артериите“. Освен това са богати и на витамини от група В и минерали като желязо и магнезий. И за всички тези качества овесената каша е ценена и от кралските особи.

Кейт овесена диета

Катрин, принцесата на Уелс, чиято слаба фигура е обект на възхищение от мнозина, твърди, че яде овесена каша за закуска всеки ден. Диетологът на BarBend предположи, че закуската е „засищаща и достатъчна, за да може Кейт да присъства на кралски събития, да спортува и да тича след трите си деца“. И отбеляза, че диетата на Кейт може да се хареса на много хора, които искат да отслабнат.

Кейт Мидълтън хранене

Ето шестдневен план за хранене, който ви дава представа за диетата с овесени ядки.

  • Ден първи: овесени ядки с боровинки, малини, орехи и канела.
  • Ден втори: овесени ядки с боровинки, ягоди и канела.
  • Ден трети: Овесени ядки с боровинки, малини и мандарини.
  • Ден четвърти: Каша с ягоди и орехи.
  • Ден пети: овесени ядки с ягоди, боровинки, банан и чаена лъжичка фъстъчено масло.
  • Ден шести: овесени ядки с банан, натрошени бадеми, семена от чиа и чаена лъжичка фъстъчено масло.

овесена каша с банани

За експеримента на вестник Express, помощник редакторът Андреа Бласкес яде овесени ядки всяка сутрин в продължение на една седмица и отбеляза промените в нея, за да тества ефективната диета на Кейт Мидълтън. След шест дни Бласкес каза, че е загубила 300 g, отбелязвайки, че овесената каша й позволява да поддържа усещане за ситост за по-дълго време, което пречи на похапването между храненията.

„Здравословната и вкусна закуска беше толкова задоволителна, че не бях толкова гладна на обяд, което ме подтикна да избера по-здравословни варианти като салата“, каза Андреа.

 „Разнообразната закуска, която съчетава овесени ядки със семена, ядки и плодове, също ме насърчи да правя здравословни избори през целия ден и да се храня балансирано и умерено.“

Експертът препоръчва да не прекалявате с добавките към кашата, тъй като някои от тях могат да превърнат здравословната закуска в лоша. Те препоръчват „пресни или сушени плодове“, ако искате да придадете на овесените си ядки естествена сладост и добавени антиоксиданти. „Можете също да добавите ядки и семена, за да промените текстурата, фибрите и омега-3“, съветва експерт по хранене в Bulk.com.

овесени ядки с плодове

Твоят коментар

Be the first to comment on "Овесената диета на Кейт Мидълтън: как да се отървете от преяждането за 6 дни"

Какво мислите?