Новините на фокус
Home » KO4 STORY » От червения килим до интензивното: Ето как живя и как изглеждаше дъщерята на Елвис Пресли, която почина снощи
От червения килим до интензивното: Ето как живя и как изглеждаше дъщерята на Елвис Пресли която почина снощи

От червения килим до интензивното: Ето как живя и как изглеждаше дъщерята на Елвис Пресли, която почина снощи

Певицата и единствената дъщеря на легендарния музикант Елвис Пресли  почина на 12 януари. Само ден преди това тя блесна на червения килим на Златен глобус 2023 – поводът бяха номинациите на новия филм за известния й баща Елвис.

Лиза Мари

Лиза Мари Пресли

Снимка
Legion Media

Феновете заподозряха, че нещо не е наред, когато видяха Пресли на сцената. Изглежда й беше трудно да говори, правеше неудобни паузи в речта си. И докато вървеше, тя непрекъснато държеше ръката на приятеля си Джери Шилинг.

Лиза Мари Златен глобус

Златен глобус 2023. Присила Пресли, Остин Бътлър, Лиза Мари Пресли

Снимка
Legion Media

По-малко от ден по-късно икономката на Лиза-Мари я намира в безсъзнание в спалнята. По всичко личи, че певицата изобщо не диша. Но екипът от пристигнали лекари успява да реанимира звездата и тя е откарана в болницата. За съжаление, чудото не се случва: сърцето на звездата все пак не издържа.

„С натежало сърце трябва да споделя опустошителната новина, че красивата ми дъщеря Лиза Мари ни напусна. Тя беше страстна, силна и любяща жена“, написа майката на певицата Присила Пресли в социалните мрежи.

В живота на Лиза Мари имаше много трагедии и също толкова любов. Тя беше омъжена 4 пъти, включително за Майкъл Джексън (когото, между другото, смяташе за истинската си любов до последния си дъх) и Никълъс Кейдж.

Лиза Мари е преживяла трудни разводи, пристрастяване към хапчета, здравословни проблеми и самоубийството на най-големия й син, който почина на 28 години.

Лиза Мари Пресли

Ето как изглеждаше Лиза Мари Пресли напоследък

Снимка
Legion Media

Напоследък певицата се занимаваше само с благотворителност, творчество – повече за себе си, отколкото за печалба – и децата. Някога тя притежаваше и управляваше изключително печелившите Elvis Presley Enterprises, но продаде целия бизнес през 2005 г.

Наследството от баща й обаче би й било достатъчно, за да изживее поне няколко живота комфортно. Например, Лиза Мари е тази, която притежава Graceland, известното имение на Елвис в Мемфис.

През последните години звездата живееше в своя дом-палат в Калифорния с най-голямата дъщеря Райли и 14-годишните близначки Харпър и Финли.

Според съобщения в медиите, първият съпруг на Пресли, Дани Киоу, бащата на Райли, също е живял с тях. Когато на певицата й станало лошо, той завел близначките на училище, а след завръщането си Дани се обадил на лекарите и успял да постави на бившата си жена инжекция, която й позволила да издържи до болницата.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?