Home » БЪЛГАРИЯ » Още един тежък удар за близките на Георги, убит в Борисовата градина (СНИМКИ)
тежък удар за близките на Георги

Още един тежък удар за близките на Георги, убит в Борисовата градина (СНИМКИ)

Счупиха паметника на убития ученик Георги Игнатов, научи ko4. 15-годишният младеж беше прободен с нож в Борисовата градина на 2 юни 2015 година.

Монументът е поставен на 31 октомври 2015 година, когато Георги щял да навърши 16 години. Оттогава паметникът се посещава от близки и роднини на ученика. На Разпети петък обаче хората от конната база в Борисовата градина го намират на парчета, съобщава Bulgaria ON AIR.

„Искам да видя родителите и учителите на тези деца, които са го направили, ей така – очи в очи искам да ги видя и да ги питам защо и как“, каза Велина Андонова.

„Аз минавам почти ежедневно оттук и съм забелязала, че това е може би третият път, в който ангелчето е ту счупено на парчета, ту се появява залепено отново на своя пиедестал и винаги съм си задавала въпроса кой може да е този, който посяга на този паметен знак“, каза Диана Янкулова.

Графитите са направени от близки и приятели на Георги Игнатов. Но и те са поругани от вандалски надписи.

Паметникът се намира в близост до Националния стадион „Васил Левски“, както и до стадиона на „ЦСКА-София“.

От конната база се надяват видеокамерите да са заснели извършителите.

тежък удар за близките на Георги тежък удар за близките на Георги тежък удар за близките на Георги тежък удар за близките на Георги тежък удар за близките на Георги

Източник: БЛИЦ

 

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?