Home » КЛЮКАРНИК » Пенсионерите умират от глад, а Брат Аргиров беснее: Само 4000 лв. пенсия, не ви е срам!
Brat Argirov besnee: Samo 4000lv pensiq

Пенсионерите умират от глад, а Брат Аргиров беснее: Само 4000 лв. пенсия, не ви е срам!

Светослав Аргиров премина всякаква граница на наглостта. През последните 40 години явно се е имал за нещо толкова велико, което заслужава много повече дивиденти от останалите българи.

Певецът вече няколко дни не може да си намери място от яд заради норвежката администрация, която му отреди пенсия, която е 3 пъти по-малка от тази, която той твърди, че трябва да взима. По негови изчисления е трябвало да му припишат 6000 евро пенсия, а са му сложили едва 2000 евро.

Светльо Аргиров живя и се труди 25 години в Норвегия, където продължи своята певческа кариера. Тъй като Норвегия е една от най-богатите държави в Европа, той очакваше огромна пенсия, с която да си продължи охолния начин на живот, без да се налага да работи много често.

Сметките му обаче излязоха криви и ако иска да поддържа огромния си палат в Банкя, да води жена си на екзотични екскурзии, то 2000 евро на месец едва ли ще му са достатъчни.

Все пак негодуванието на Брат Аргиров изглежда доста нагло на фона на положението на българските пенсионери, които от години умират рано, защото не могат да си позволят разходи за лекарства. Средната пенсия у нас е 500 лв., а певецът е недоволен, че ще живее в България с 4000 лв. на месец.

Всъщност Светослав ще живее с малко повече, защото има и българска пенсия, която е в размер на 500 лв. Така той ще получава общо 4500 лв. на месец, но това му изглежда твърде скромно за труда, който е положил в Норвегия, сякаш в България хората по-малко са се трудили.

Неговият брат Благовест никога не се е водил чужд гражданин и затова ще получава само българска пенсия. Той обаче има успешен бизнес с недвижими имоти, който ще продължава да развива.

Най-известните близнаци у нас ще продължават да творят. Те възобновиха дуета си през 2017 г., след като се върнаха да живеят в България.

Източник: Crimesbg.com

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?