Новините на фокус
Home » ЗДРАВЕ » ПИЙТЕ ГО 3 ДНИ: Лекува гастрит и стомашни болки! Отлично природно лекарство, което се приготвя от 2 съставки
ПИЙТЕ ГО 3 ДНИ: Лекува гастрит и стомашни болки! Отлично природно лекарство което се приготвя от 2 съставки

ПИЙТЕ ГО 3 ДНИ: Лекува гастрит и стомашни болки! Отлично природно лекарство, което се приготвя от 2 съставки

Гастритът се определя като възпаление на лигавицата на стомаха, което е отговорно за създаването на слой от клетки, които покриват вътрешността на лигавицата и я предпазват от естествените киселини, които се произвеждат в стомаха.

Почти всеки втори човек има някакви проблеми със стомаха, като чести оригвания, киселини, болка, парене или парене в областта на стомаха, метеоризъм и др.

Всички тези симптоми, според гастроентерохепатолозите, показват възпаление на стомашната лигавица, което може да бъде остро или да премине в хронична форма.

До 1982 г. се смяташе, че тези заболявания са резултат от стрес, кисела храна и лоши навици в начина на живот, като тютюнопушене и алкохол. Днес е известно, че в допълнение към тези причини, най-честата причина за тази инфекция е бактерията Helicobacter pylori (HP), която просто „изяжда“ стомаха.

Това възпаление възниква най-вече поради употребата на лекарства като аспирин и ибупрофен, както и прекомерна консумация на алкохол. В природата има естествено лекарство, което има 2 съставки, които решават този проблем. След този натурален лек вече няма да чувствате болки в стомаха.

Природен лек, който лекува гастрит само за 3 дни – рецепта

Бактерията Helicobacter pylori, която атакува стомашния епител, причинява този здравословен проблем. С това природно лекарство ще можете да се отървете от това заболяване само за 3 дни, независимо от причината.

Магданоз за лечение на гастрит – Разнообразното съдържание на витамини А, В, С, Е и К в магданоза го прави идеалната естествена съставка за лечение на всякакъв вид храносмилателни заболявания. Ето как само за 3 дни можете да си приготвите този мощен природен лек за гастрит на базата на магданоз.

Начин на приготвяне на отвара от магданоз: 

магданоз китка

Измийте старателно една шепа листа от магданоз и ги сложете в литър вода, докато водата заври. Оставете листата магданоз да се варят поне 5 минути, след което ги свалете от котлона и оставете да престоят 2 часа. След изтеклото време прецедете напитката и я съхранявайте в чист стъклен буркан. Пийте по една чаша от тази напитка, докато симптомите изчезнат.

Освен това можете да консумирате и оризова вода, която също е отлична при лечението на гастрит. Оризовата вода ефективно помага при лечението на възпаление на корема и симптомите, които се появяват в резултат на гастрит.

Начин на приготвяне на оризовата вода: 

оризова вода

Сварете 150 г ориз в литър вода. След 20 минути на котлона прецедете водата и я съхранявайте в стъклен буркан. Пийте по 1 чаша на ден, докато симптомите изчезнат, точно както магданозения лек.

Лек за гастрит и стомашна язва с дебелец, добре познато лекарство на повече от 1000 години

дебелец

Необходими съставки:

  • 3-4 пресни листа дебелец (10 г), наричан още семпервивум
  • 250 мл вода

Начин на приготвяне:

Измийте под студена вода листата на семпервивума, нарежете ги на по-малки парченца, сложете ги в тенджера и ги залейте с 250 мл вода.

листа семпервивум

Сложете на котлона и щом заври, след 20 секунди свалете съда от котлона и го похлупете. След 5 минути се прецежда.

Употреба:

За най-добри резултати пийте така приготвения чай сутрин на гладно в продължение на 21 дни.

Използвайте този стар лек всеки ден и ще излекувате гастрит, камъни в бъбреците и запек

ЛЕК С АЛОЕ, ЛИМОН И МЕД

Алое вера, лимон и мед са три мощни природни съставки, които имат страхотни полезни свойства за нашето здраве. Почистете листата на лечебния кактус алое, отстранете бодлите отстрани, след това изстискайте гела и го сложете в блендер.

След това добавете резен лимон с отстранени семките. Лимонът трябва да е органичен, тъй като се смила заедно с кората. Накрая добавете меда и разбъркайте добре. Изсипете сместа в стъклена бутилка или буркан, за предпочитане тъмен или увийте в алуминиево фолио. Съхранява се в хладилник.

УПОТРЕБА: Приемайте по една чаена лъжичка сутрин и вечер в продължение на седем дни. След това направете почивка, след което повторете процедурата, ако е необходимо. Вкусът е доста силен, така че ако ви притеснява, разредете сместа с малко вода преди консумация. Важно е да го съхранявате добре затворен в хладилник, до един месец.

ЗАБЕЛЕЖКА: Преди да използва препарати от народната медицина, всеки трябва да се консултира със своя лекар.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?