Home » KO4 STORY » Поклон! Брат Пит купи къщата на 90-годишният си съсед и го остави да живее в нея още 15 години
Поклон! Брат Пит купи къщата на 90-годишният си съсед и го остави да живее в нея още 15 години

Поклон! Брат Пит купи къщата на 90-годишният си съсед и го остави да живее в нея още 15 години

Не само красив, но любезен и отзивчив – така описват Брад Пит съседите му. Доказателство за това е една постъпка на актьора, която наскоро стана публично достояние. 

Оказва се, че Брад Пит е позволил на възрастен съсед вдовец да живее в къщата му безплатно. Всъщност историята е такава, че Брад Пит купува къщата на 90-годишния си съсед Джон, но въпреки това го оставя да живее в бившия му вече дом до края на живота си. Самият Джон доживява до 105 години.

Тази история разказва друга съседка на известния актьор – негова колежка Касандра Питърсън. През 1994 г. Пит купува имението й Los Feliz за 1.7 милиона долара, а само преди дни стана ясно, че след толкова много години го е продал за цели 40 милиона долара.

Пред списание People Касандра разкрива, че в продължение на няколко години Брад Пит е разширявал владенията си, закупувайки всички 22 по-малки къщи, които са в съседство. Именно една от тези къщи е била собственост на 90-годишния човек, когото Брад Пит е оставил да живее в имота си, макар да го е закупил.

„Той беше много бил човека. Жена му беше починала и Джон, съпругът, живееше в къщата сам. Знам, че Брад му беше позволил да остане в дома си, докато е жив, без да плаща нищо“, разяснява Питърсън.

Актрисата дори шеговито допълва, че тази сделка не е била изгодна за Брад Пит, защото въпросният Джон и доживял до 105 години. Макар да е продала имота си на Пит, Касандра Питърсън по-късно закупува съседна на него къща и така стават съседи.

От досега си до актьора тя твърди, че е останала с впечатлението, че е винаги мил и любезен.

Твоят коментар

About Admin Ko4

Какво мислите?