Home » СВЯТ » Покъртително! Робиня на „Ислямска държава“ разказа за зверствата на джихадистите!
Покъртително! Робиня на "Ислямска държава" разказа

Покъртително! Робиня на „Ислямска държава“ разказа за зверствата на джихадистите!

Джихадистите от „Ислямска държава“ превърнаха заграбените от тях територии в локален ад: убийствата, грабежите, продажбата на хора за органи и сексуално робство вече станаха норма.

Както вече ви съобщихме, западни журналисти откриха подземен затвор в северната част на Сирия, направен от терористите от „Ислямска държава“. Екстремистите са държали десетки жени от племето на езидите в тесни железни клетки. Пленничките, задушавайки се, лежали с часове в тесните клетки – при пълна тъмнина, лишени от сън и храна.

Оказа се, че за своите сексуални игри ислямистите предпочитат да използват деца.

Една от освободените робини разказа за това, което и се е наложило да преживее за времето си в плен.

„Те избираха момичета на 10, 9, 7 години. Отнемаха ги от майките им. Мен ме държаха 15 дни в тъмницата и ме изнасилваха. Аз плачех и се съпротивлявах, тогава те ме пребиваха, заяви жената, цитирана от РЕН ТВ.— А след това ме продадоха на друг екстремист и аз половин година живеех в постоянен страх. Той вършеше постоянно издевателства с мен“.

За терористите от ИД се счита за престижно да имат за робиня кюрдска жена заради това, че кюрдите дълго време успешно воюват с тях.

Цената на секс-робините, които ислямистите или насилват сами, или пък след многократни изнасилвания продават в арабски страни, се колебае от кутия цигари до няколко десетки долари.

Жителките на Сирия съобщават за това, че след нашествието на терористите те са изгубили всичко – работа, пари, дом, семейство. Много от тях решили сами да вземат оръжието и да воюват с екстремистите.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?