Home » КЛЮКАРНИК » Полина тунингова Джизъса – превърна го в мъжка кифла! Направо е неузнаваем вече (СНИМКИ)
Полина тунингова Джизъса - превърна го в мъжка кифла! Направо е неузнаваем вече (СНИМКИ)

Полина тунингова Джизъса – превърна го в мъжка кифла! Направо е неузнаваем вече (СНИМКИ)

Когато един мъж е влюбен, няма нещо, което да не е готов да направи за половинката си. Включително и да се промени до неузнаваемост.

Точно това се случва с Благой Георгиев, откакто се ожени за доста по-младата от него Полина и създадоха щастливо семейство.

Очевидно Поли влияе много добре на екс-футболиста, защото в последните месеци забелязваме в него огромна визуална промяна. Джизъса се е заел изключително сериозно с външния си вид. От снимките личи, че се е боядисал, не спира да тренира (и е свалил доста килограми), а от последната снимка, която качи, феновете предположиха, че дори се е подложил на разкрасителни процедури.

Джизъса и Поли

По всичко личи, че Джизъса е посетил и бръснар, тъй като брадата му също е оформена по нов начин. Последователите на бившия футболист дори забелязаха, че двамата с Поли са в еднакъв стил, а някои от тях предположиха, че стайлингът е именно нейно дело.

Джизъса стайлинг

По време на връзката си със Златка Райкова татуираният плейбой бе доста напълнял, но сега се е стопил драстично. В светските среди се говори, че той е в много лоши отношения с бившата плеймейтка и тя дори не му дава да се вижда със сина си – Благойчо.

Джизъса нова визия

Георгиев не общува и с рускинята Есмер Омерова, която също го дари с наследник преди 6 години. Наскоро тя сподели, че вече му е простила и е продължила напред. Джизъса е в прилични отношения само с гимнастичката Христина Витанова – майката на двете му най-големи деца.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?