Home » КЛЮКАРНИК » Попфолкът заблестя за Коледа – вижте разкошните домове на Глория, Ивана, Галена и още (СНИМКИ)
Попфолкът заблестя за Коледа - вижте разкошните домове на Глория Ивана Галена и още (СНИМКИ)

Попфолкът заблестя за Коледа – вижте разкошните домове на Глория, Ивана, Галена и още (СНИМКИ)

Традиционно по Коледа в социалните мрежи започва шествие на щедро украсени елхи, богати трапези и празнични тоалети.

Естествено, тази година поп фолкът определено се представи най-добре в това отношение, като буквално се окъпа в блясък!

Първа Ивана не пропусна да се щракне пред елхата.

Нагиздена в елегантна и доста блестяща рокля, тя грейна пред феновете си, гушнала един от подаръците на Дядо Коледа. С пожелания за здраве и мечти за сбъдване певицата поздрави феновете си и ги ориса с най-важното – Бог да благослови сърцата и домовете им.

Ивана Коледа

Ивана коледна елха

Глория също не остана по-назад от колежките си. Наскоро тя се показа наконтена в ултралъскава минирокля в компанията на няколко елхи и разбира се, коледни подаръци. Изпълнителката се радва на празниците и дори успя да се наслади на компанията на семейството си в синхрон с традицията.

Глория Коледа

Глория сребърна рокля

И другите колежки в бранша не пропуснаха да покажат коледно присъствие в Мрежата. Галена например бе забравила червеното и показа елегантна снежна елха от лъскавия си дом. Самата тя обаче, противно на очакванията, се бе щракнала „неглиже“ – в скъсани дънки и широк пуловер.

Галена коледна украса

Галена Коледа

Малина също реши да заложи на традицията, а не на блясъка, и покани феновете си у дома на Бъдни вечер. Богато отрупаната с традиционни ястия трапеза и най-вече сладката внучка на певицата, която носи нейното име, обраха възхитените овации на феновете:

Малина Коледа

Най-голям интерес обаче предизвика Камелия, която показа семейството си пред елхата. Певицата, Цветин и малкият им син позират в отлично настроение, при това наконтени в червено. Духът на Коледа за двойката за пръв път ги посреща в пълен комплект. Откакто се сдобиха с Баян, светът за тях изглежда пълен, така че наистина има за какво да са благодарни.

Камелия семейство

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?