Home » СВЯТ » Преживя кошмар на 9 години, а светът още я помни като „Грозната“: Актрисата се появи на червения килим и омагьоса всички! (СНИМКИ)
Преживя кошмар на 9 години а светът още я помни като "Грозната": Актрисата се появи на червения килим и омагьоса всички! (СНИМКИ)

Преживя кошмар на 9 години, а светът още я помни като „Грозната“: Актрисата се появи на червения килим и омагьоса всички! (СНИМКИ)

Една от любимите звезди тези дни с широка усмивка припомни защо зрителите я боготворят толкова много.

В Лос Анджелис се състоя премиерата на дългоочаквания филм на Грета Гервинг „Барби“, в който в главната роля ще видим актрисата Марго Роби.

Освен нея в ролите ще участват Райън Гослинг, Кейт Маккинън, Ема Маки и много други, а в състава на този спектакъл бе включена и Америка Ферера, която зарадва присъстващите на розовия килим.

За този повод актрисата избра сет от две части, състоящ се от семпъл къс корсет и дълбока макси пола, а в съответствие с темата на събитието избра светло розов нюанс, съчетан с розова чанта.

Америка Ферара

Америка Ферера Барби

Ако Америка ви е позната, това не е случайно – тя е Грозната Бети от едноименния сериал, американска адаптация на ултрапопулярната колумбийска теленовела „Yo soy Betty, la fea“.

И докато ролята, която прослави актрисата, не беше особено привлекателна, Америка Ферера е истински пример за естествена красота и момиче, гордо с латиноамериканския си произход.

Тя е родена в Лос Анджелис, в семейство от хондураски произход и като най-малкото от шест деца. Както тя веднъж обясни, тя идва от мезоамериканската етническа група Lenca, народ, свързан с културата на маите, който съществува от около 900 г. пр. н. е. и някога е живял в района на днешните Хондурас и Салвадор.

Тя е израснала в Калифорния като повечето момичета от скромни семейства, но Америка е значително по-различна от връстниците си, тъй като рано започва да проявява изключителна дарба за актьорство. Когато е само на седем години, тя участва в Хамлет, а по-късно получава по-големи роли в театъра.

След това се появява в епизодични роли в много популярни сериали, а най-големият й успех е главната роля в “ Грозната Бети „.

Америка Ферера днес

Тя с готовност се справя с ролята на обърканата и скромна секретарка, която навлиза в света на ултрабляскавите бизнесмени и модата, а преобразяването си – слепени вежди, протеза, перука и спорен стил нарече „бетификация“.

След тази роля вратите във филмовата индустрия бяха широко отворени за нея и днес тя е много успешна.

Америка е една от актрисите, които се присъединиха към движението „MeToo“ с нейната изповед за малтретирането, което е преживяла като дете.

Америка Ферера

„Спомням си първия път, когато бях сексуално насилена, бях на девет години. Не казах нищо на никого и живеех с това чувство на срам и вина, мислейки, че по някакъв начин съм допринесла за действията на този възрастен. Гледах го всеки ден през следващите няколко години. Той се усмихваше и ми махаше, а аз бързах покрай него. Кръвта ми се смразяваше във вените заради това и трябваше да живея с кошмара“, написа веднъж актрисата в Instagram.

Тогава тя призова жените да говорят смело и откровено за това, в името на бъдещите поколения.

„Дами, нека нарушим мълчанието, за да не се налага бъдещите поколения момичета да живеят с това“, призова Америка.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?