Home » КЛЮКАРНИК » Преслава сподели клипче с Паола: Вижте как малката принцеса танцува на песните на майка си
Преслава сподели клипче с Паола

Преслава сподели клипче с Паола: Вижте как малката принцеса танцува на песните на майка си

Преслава зарадва феновете си с клипче, на което Паола танцува, видя ko4.

Преслава отново зарадва феновете си. Този пък обаче не със снимка на малката Паола, а с клипче. Преси сподели в стори в социалната мрежа Инстаграм видео от юли, което по всичко личи, че й е любимо. На него малката Паола слуша най-новата песен на майка си – „Пиян“, която пожъна огромни успехи.

Малката принцеса на Преслава и Павел видимо се забавлява докато слуша хита на майка си, подпирайки се на баща си. Паола не просто се радва на песента на Преси, но и дори показва танцувалните си способности, облечена в сладко розово боди. „Ето заради кой новата песен „Пиян“ има такава голяма гледаемост“, пише поп фолк изпълнителката към споделеното клипче.

Става ясно, че най-голям фен на Преслава е, не кой да е малката Паола. Видеото е гледано хиляди пъти от многобройните почитатели на поп фолк изпълнителката, а към него валят безброй положителни коментари.

Преслава сподели клипче с Паола

В началото Преси пазеше дълго време лицето на Паола далеч от медийното пространство и я снимаше само в гръб, а това определено успя да ядоса феновете й. Тогава почитателите й я посъветваха или да снима малката сладурана по нормален начин, показвайки лицето й, или въобще да не качва нейни снимки в мрежата.

Сега този период с криенето на лицето е отминал. И поп фолк изпълнителката с голямо удоволствие споделя с феновете си всяко постижение на малката си принцеса. Само преди няколко дни Преси сподели и снимка от колата, на която тя и Паола спят. „След като приспах мама, реших да дремна и аз“, написа поп фолк изпълнителката от името на дъщеря си в Инстаграм. Кадърът получи хиляди харесвания и коментари колко сладки са майка и дъщеря, спейки в колата.

Въпреки натоварения си график, Преслава прекарва всяка свободна минута с малката си принцеса, защото нищо не може да замени тези семейни моменти.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Ето заради кой новата песен ?ПИЯН? има такава голяма гледаемост ? #preslava #piyan #baby #paola #topfen #love

Публикация, споделена от Preslava (@preslava_official) на

razkritia.com

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?