Новините на фокус
Home » БЪЛГАРИЯ » Прокурорският син: Никога не бих докоснал жена, аз съм срещу насилието над жени
Прокурорският син: Никога не бих докоснал жена аз съм срещу насилието над жени

Прокурорският син: Никога не бих докоснал жена, аз съм срещу насилието над жени

Прокурорският син от Перник се разгричини от поредните обвинения срещу него.

Софийската прокуратура иска Васил Михайлов да бъде отново задържан и да му бъде повдигнато ново обвинение за физическо малтретиране срещу приятелката му и закани за убийства към нея.

Вчера домът на Михайлов в Перник, в който той е под домашен арест, бе претърсен и бяха иззети мобилни телефони и боеприпаси.

Приятелката ми започна да поддържа интимни взаимоотношения с някакво си момче, когато бях аз в затвора, и тъй като аз го разбрах това нещо, просто вече фактически ме отбива от съзнанието си, каза за Нова Тв Васил Михйлов.

Аз не съм й звънял със сигурност, защото аз съм такъв човек, че когато разбера, че някой ме е предал, въобще не се занимавам с него. Не се занимавам с нищо престъпно, тренирам тук, ето ги лосовете, може да ги снимате. Тренирам всеки ден, защото мисля да се върна в бойните спортове, тъй като преди бях много голям шампион, каза още Михайлов.

Никога не бих докоснал жена, аз съм срещу насилието над жени и хората, които правят това, са тези, които трябва да влязат в затвора. Това е едно от нещата, които аз не толерирам въобще в обществото – насилието над жена, заплахите на жена и така нататък, добави той.

Към хората, които ме обичат и уважават и са до мен и които са ме изчакали, докато съм затвора, които са останали до мен, правя всичко, за да се почувстват добре и да има по-прекрасен живот. Имал съм случки в моя живот, където около мен се упражнява насилие над на жени. Няма значение от кой и така нататък. Това е едно от нещата, пак ви казвам, които мразя и не толерирам, завърши Васил Михайлов.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?