Горещи новини

„Фермата“ 9 е скука и пълен провал

„Фермата“ 9 е скука и пълен провал

Винаги съм гледала с удоволствие предаването „Фермата“. За пръв път сега обаче ще се откажа, тъй като 9-ото поред риалити силно ме разочарова.

Шоуто започва да прилича на конкурентното по Нова телевизия „Игри на волята“. Вече няма фермери на седмицата и ратаи, около които се завъртаха най-интересните интриги, има само скучни състезания, няма почти никаква фермерска работа с животните, набляга се на битките, които са отборни.

Участниците се делят на две групи, които се състезават помежду си. Спечелилите битка отиват в „Рая”, където имат всякакви удобства, а изгубилите – в „Ада”, където условията за живот са мизерни.

Иван и Андрей си вкараха сериозен автогол и с миската Гергана Гунчева, която вече води с тях. Според мен тя няма място в това шоу. Много е красива, но не се вписва в селската идилия на „Фермата“ с разголените си модерни тоалети и фамозна прическа. Мрънка си под носа и няма никакъв живец у нея, не ѝ отива ролята на водеща.

Досега хитрите Иван и Андрей залагаха на модната от години патриотична вълна и наблягаха на традициите и фермерството в предаването. Чрез патриотарството на екран печелеха пари. Явно обаче това не им е достатъчно и са измислили нова схема.

Със сегашната промяна на шоуто обаче подозирам, че ще ударят на камък. Вярвам, че мнозина са на моето мнение и също ще се отдръпнат от шоуто, което за мен си е провал в този му вид. Заради което „Фермата“ ще се срине и в рейтингите.

Надя Стоименова, Русе

Твоят коментар

Be the first to comment on "„Фермата“ 9 е скука и пълен провал"

Какво мислите?