Home » ЗА ДАМИТЕ » Психологически тест без грешка: Какво бихте направили първо в тази ситуация?
Психологически тест без грешка: Какво бихте направили първо в тази ситуация?

Психологически тест без грешка: Какво бихте направили първо в тази ситуация?

Психологическите тестове са много интересен инструмент за разкриване на същността на душата ни и чертите на характера ни.

Голяма част от психолозите използват именно такива тестове, за да успеят да достигнат до неразкритите черти и мисли както при възрастни, така и при деца.

Психологическите тестове са изключително прости и в повечето случаи представят някаква ситуация от ежедневието и се наблюдава нашата първична реакция.

И днес сме ви приготвили именно такъв психологически тест – на изображението по-долу ще видите една стая, в която се случват четири действия, всяко от които отбелязано с число – плачещо бебе, звънящ телефон, чайник, в който някаква течност ври и всеки момент ще кипне и куче, което е разпорило дивана.

Въпросът е: Какво бихте направили първо в тази ситуация?

Тест: Какво бихте направили първо в тази ситуация?

Ако първото нещо, което бихте направили, е да вземете чайника от котлона, то вие сте страстен и темпераментен човек. Взимате бързо решения и нищо не може да ви спре да постигнете целите си. Обичате да ви се случват разнообразни неща, които постоянно да вдигат адреналина ви.

Ако пък първо бихте отговорили на телефонното обаждане, то със сигурност сте много внимателен и дипломатичен човек. С лекота общувате с всеки, делови човек сте, но приемате грешките на другите много трудно.

Ако първо се насочите към плачещото бебе, то вие сте спокоен човек, който обича да помага на другите и е готов да загърби дори и себе си в името на най-близките си. Цените семейството и човешките отношения и се боите от самотата.

И ако на първо място бихте се захванали с кучето, то със сигурност сте от хората, които не могат да търпят бедствия. Обичате да държите всичко под контрол и много се изнервяте, когато нещата не се случват така, както вие сте ги планирали.

Твоят коментар

About Иван Ангелов

Какво мислите?