Новините на фокус
Home » СВЯТ » Пъклен папа и екологична катастрофа – ПЕТ ЗЛОВЕЩИ предсказания на Нострадамус за 2024 г.:
Пъклен папа и екологична катастрофа - ПЕТ ЗЛОВЕЩИ предсказания на Нострадамус за 2024 г.:

Пъклен папа и екологична катастрофа – ПЕТ ЗЛОВЕЩИ предсказания на Нострадамус за 2024 г.:

Мишел дьо Нострадам, известен повече просто като  Нострадамус, е една от най-мистериозните личности на своето време.

Писател, поет, астролог и алхимик, той пише четиристишия, които все още се дешифрират. В тях той обяснява какво ще се случи с човечеството в бъдеще – много от тези пророчества вече са се сбъднали, но още толкова предстои да се случат. Нека видим какви са предсказанията на Нострадамус за 21 век, или по-точно за 2024 г.

Предсказанията на Нострадамус за високосна 2024 г

За да разберете предсказанията на Нострадамус, трябва да ги прочетете внимателно. Първо, важно е да не се вкопчвате в казаното, защото има вероятност тълкуването и преводът да не са напълно правилни и пророчеството няма да се сбъдне дума по дума. Второ, Мишел Нострадамус е бил жив човек и също е можел да греши, но въпреки това той е видял много неща в историята правилно.

Това са 5 вълнуващи пророчества на Нострадамус за 2024 година:

Трета световна война

Хората, тълкуващи четиристишията на астролога, твърдят, че ще започне Третата световна война – предсказанията на Нострадамус говорят за това почти директно. Според някои източници войната в Украйна може да е именно конфликтът, който предсказателят е видял; според други, ужасните събития тепърва предстоят и цялата планета ще бъде въвлечена в тях.

Земетресение

Според историците през 2024 г. в Калифорния ще се случи ужасно земетресение, което ще вземе хиляди жертви. Това, което е особено страшно е, че други известни гадатели са давали подобни пророчества, така че Нострадамус също може да е прав.

Смяна на папата

Промените през 2024 г.

ще бъдат не само по отношение на смяна на правителството или териториални претенции, но и в Католическата църква. Предсказанията на Нострадамус гласят, че скоро след началото на новата година управлението ще бъде в ръцете на друг папа, който ще донесе беди и опасности на хората.

Глобално затопляне

Великият алхимик е видял също как ще се промени климатът на планетата – много животни ще измрат, ще настъпи смяна на полюсите и поради това екосистемата на Земята ще бъде нарушена. След няколко години ситуацията ще се влоши толкова много, че цели градове и държави може да изчезнат.

Изкуствени органи

Мишел Нострадамус е бил убеден, че през 21 век медицината ще достигне такова ниво, че да може да произвежда изкуствени органи и да ги трансплантира на хора. Това ще бъде водено от необходимостта да се спасят животи.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?