Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Първа отпаднала от „Ергенът“, други две се харесаха много на зрителите
Първа отпаднала от "Ергенът" други две се харесаха много на зрителите

Първа отпаднала от „Ергенът“, други две се харесаха много на зрителите

Ясни са всички участнички в „Ергенът 3“, както и първата отпаднала. Гълъбина е първата дама, която отпада от надпреварата за сърцето на Алек.

„В момента, в който не чух името си, не изпитвах нищо друго, освен огромна болка“, сподели младата дама.

В същото време огромна част от зрителите засипаха с положителни коментари други две участнички. А именно:

Магдалена Томова е от Варна, но живее в София. Работи като модел и управител на изискано столично заведение. Обича да пътува из целия свят, като понякога го прави дори и сама. Науми ли си нещо, няма какво да я спре. Смята се за честен и откровен човек и никога не подмива несправедливост мълчаливо. През 2006 г. Магдалена печели конкурса „Мис Варна“. Вярва, че „Ергенът ще промени животът ѝ на 180 градуса, и се надява да си тръгне от имението на любовта по-влюбена от всякога.

Именно тя получи специалната „Роза от пръв поглед“. „С огромно щастие, ентусиазъм и любопитство ще искам да изживявам още срещи с теб“, призна Алек на Маги.

Милена Соколова е родена в София, но по душа е френска аристократка от XIX век. По професия е парфюмерист и създава благоуханни аромати. Милена има 4 дипломи за висше образование – „Медицинска кибернетика“, „Здравен мениджмънт“, „Био и медицинска информатика“ и „Парфюмерийни и козметични продукти“. Мечтата ѝ е да бъде приета в едно от най-известните училища по парфюмерия в света.

Имала е 6-годишна връзка с един от световноизвестните учени в областта на теоретичната физика – гений с необятен интелект, с когото впоследствие са поели по различни пътища. Милена не може да се задоволи с мъж с по-ниско интелектуално ниво от нейното.

„Никога няма да спра да вярвам, че под звездите има човек за мен“, като се надява това да е Алек.

 Първа отпаднала от "Ергенът" други две се харесаха много на зрителите

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?