Новините на фокус
Home » ЗА МЪЖЕТЕ » Силиконката-джигитка Катрин Йорданова: Пия по 2 бутилки вино и не ме хваща!
Силиконката-джигитка Катрин Йорданова: Пия по 2 бутилки вино и не ме хваща!

Силиконката-джигитка Катрин Йорданова: Пия по 2 бутилки вино и не ме хваща!

Катрин Йорданова направи изненадващо признание. Силиконката се изцепи публично, че може да изпие 2 бутилки вино дневно и да не я хване изобщо.

„Но понякога от една чаша съм под масата“, чуди се на особеностите на организма си гърлата.

Тунингованата мацка обаче мълчи като партизанин на разпит от каква доза дрога се „отрязва“. Мълчанието й в случая сигурно е подсказано от нейния адвокат, тъй като преди две седмици Катрин бе сгащена от Пътна полиция да фучи нашмъркана с лимузината си из софийските улици. Пробата я закова с кока в кръвта, но количеството от белия прашец не бе оповестено.

На кола, карана по-рано от Катрин, на предното стъкло се видя стикер „Република България – Народно събрание“, който превръща всяко возило в непроверяемо. Оказа се обаче, че спасителната лепенка или е менте, каквото мнение изказа Йорданова, или тя се е сдобила с истинско по неведоми пътища, тъй като силиконката отрече да е в любовна афера с роден депутат, нарочен за човека, предоставил й стикера.

Катрин Йорданова не само шмърка, но и изпива по 2 литра вино
Катрин Йорданова не само шмърка, но и изпива по 2 литра вино

Експерти по темата посочват, че хайките за наркотици никога не са случайни. Истината е, че оборотни бръмчалки като Катрин Йорданова или популярни сред най-младите попфолк звезди като Диона, които открито се къпят в лукс, шик и блясък, привличат вниманието на съответните органи на всяка страна. Спецовете поясняват, че тузарки като двете провокативни мадами никога не биха посегнали към дрога, към която лесно да се пристрастят. Затова посягали към по-скъпия кокаин.

„Цената на грам първокачествена кока е много висока и много често дори заможни хора не могат да си я позволят“, твърдят експертите. Но най-важното според тях било, че кокаинът се шмъркал в постоянни малки компании, чиито членове се познавали добре помежду си.

Някой издал Диона, че шофира с кока в кръвта
Някой издал Диона, че шофира с кока в кръвта

Така, залавяйки Катрин и Диона, щяло да се стигне и до другите от тяхната ВИП групичка. И обикновено, когато ги притиснат, богатите любители на коката започвали „да пеят“ един срещу друг. Не било чудно точно такъв човек да е „подсказал“, че силиконовата гърла или попфолк певицата са употребили кокаин, преди да се качат на луксозните си автомобили.

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Какво мислите?