Новините на фокус
Home » БЪЛГАРИЯ » Първа СНИМКА: Убита ли е красивата учителка Адриана от Пазарджик, намерена по бански в заключена кола до плажа?
Първа СНИМКА: Убита ли е красивата учителка Адриана от Пазарджик намерена по бански в заключена кола до плажа?

Първа СНИМКА: Убита ли е красивата учителка Адриана от Пазарджик, намерена по бански в заключена кола до плажа?

Поради напредналия стадий на разложение на трупа не могат да се установят външни следи от насилие

Неизвестното около мистериозната смърт на жената по бански, открита близо четири денонощия след смъртта й в заключена кола в Приморско, става все по-сериозно. Въпреки че до тялото е намерена чантичката й с личните документи и че не става дума за обир, към този момент разследващите са се насочили към основна версия убийство. Не е ясно дали е открит мобилният й телефон.

Както Флагман.бг пръв съобщи преди няколко часа, жената е намерена в собственото си Рено, което се оказало, че е заключено. Това е станало след като два дни е била издирвана след подаден от майка й сигнал, че се намира в Приморско. Около 22 ч. снощи в Реното бе намерено тялото – в напреднал стадий на разлагане – на ул. „Лагуна“ – срещу бутиков хотел, в близост до Северния плаж.

Първа СНИМКА: Убита ли е красивата учителка Адриана от Пазарджик намерена по бански в заключена кола до плажа?

Флагман.бг разполага със снимка на жената. Това е Адриана Стойнова от Пазарджик, на 32 години, живеела е в Пловдив, където е била учителка.

Снимката, която е публикуваме, е направена на 20 август на Южния плаж в Приморско. Русата красавица изглежда щастлива и позира в перфектна форма. Близките й твърдят, че е изключено да е била в депресия и да е посегнала на живота си.

Поради невъзможността да се открият видими външни следи от насилие заради тежкото състояние на останките, при аутопсията днес са взети само проби за хистологичен анализ – търси се наличие на дрога или други вещества, които биха предизвикали смърт. Не може да се установи дали става дума за инфаркт или инсулт.

Под публикуваната от Адриана снимка в социалните мрежи се виждат 165 лайка и 5 коментара с множество сърца от петима различни мъже. Мъжкото възхищение обаче не означава, че младата и красива жена е водела разюздан живот.

Тялото все още се намира в отделението по „Съдебна медицина“.

Очаквайте подробности

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?