Home » КЛЮКАРНИК » Първи СНИМКИ от дома на Виктор Николаев – вижте как живее тв водещия!
Първи СНИМКИ от дома на Виктор Николаев

Първи СНИМКИ от дома на Виктор Николаев – вижте как живее тв водещия!

Преди няколко месеца Николай Бареков хвърли бомбата за жилището на Виктор Николаев.

Първи СНИМКИ от дома на Виктор НиколаевМоже би помните как Николай Бареков взриви медиите с разкрития за имотното състояние на Виктор Николаев и свалената му вече от ефир колежка Ани Цолова. Евродепутатът разкри, че тв водещият е пръснал цяло състояние за апартамент, намиращ се на столичната улица „Раковски“.

Апетитният имот се намира на метри от сградата на СДС и Европарламента в столицата.

Виктор Николаев ревностно пази личния си живот далече от медийната шумотевица. Единствено „Ретро“ успя да се сдобие със снимки от интериора в дома на телевизионера.

Щорите в апартамента на Виктор Николаев винаги са плътно спуснати. А на терасата има голяма тента, която също винаги е спусната. Тв водещият не желае никой да смущава личното му пространство и миговете със семейството.

Обзавеждането е дело на неговата половинка – Людмила Железова. Журналистката е заложила на старинен стил. Въпреки, че мебелите в дома на Виктор Николаев изглеждат съвсем скромни, те никак не са евтини, коментират запознати.

Половинката на телевизионера се е спряла на огромни картини, поставени по пода и стените. Както и на осветителни тела във формата на звезди.

В дома на Виктор Николаев има и камина. Но тя е по-скоро за декорация и рядко се използва, въпреки че по празниците е винаги украсена.

Телевизионерът се е лишил от удоволствия като джакузи и други подобни глезотии, тъй като пръснал цяло състояние за покупката на апартамента. От друга страна и пространството в жилището му не позволява монтирането на съоръжения за релакс.

Но тв водещият е категоричен, че ще последва примера на колежката си Ани Цолова и някой ден ще се сдобие с палат в полите на Витоша, разбра КОЧ.

виктор николаев апартамент

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?