Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Радинела Бусерска стана баба
Радинела Бусерска

Радинела Бусерска стана баба

Емблемата на БНТ от 90-те години и настояща водеща в частната „България он еър“ Радинела Бусерска е станала баба в края на миналата година, научи ko4.

Първородната и единствена щерка на телевизионерката, носеща нейното име – Радинела, е родила син от съпруга си пиара Степан Хиндлиян и шеф на една от фракциите на фенклуба на „Левски“.

Радинела Бусерска

Момченцето се е появило на бял свят в последните дни на 2019 г., но семейството никъде публично не е разгласило, че има бебе у дома. Снимка от посрещането на новата година разкри събитието. Тримата позират заедно пред семейното огледало, а баба Радинела щастливо коментира под фотоса: „Боже, колко сте красиви! Обичам ви“. Галено на пеленачето казват Ачми, е плод на дългогодишната връзка на двамата.

В края на лятото Радинела-джуниър публикува красива снимка с наедрялото си коремче, с която съобщи, че ще направи майка си баба, а по информация на нейни близки, Бусерска от първия ден помагала в грижите за новороденото момченце с ценни съвети и напътствия, въпреки ангажиментите си в телевизията.

Радинела Бусерска

Лупа

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?