Home » КЛЮКАРНИК » Разконспирираха я! Ето кой е новият мъж на Софи Маринова:
Разконспирираха я! Ето кой е новият мъж на Софи Маринова:

Разконспирираха я! Ето кой е новият мъж на Софи Маринова:

Преди няколко Седмици ромският славей Софи Маринова изненада с признание при Гала, че има нов мъж в живота си и с Гринго окончателно са разделени.Припомняме, че в последните няколко години певицата и половинката й изживяха бурни събирания и раздели, съпътствани от домашно насилие.

Сега обаче вече всичко е минало и Софи е продължила напред, и както сподели самата тя, се радва на хармонична връзка, която я прави щастлива.

Естествено, веднага започнаха спекулации относно това, кой е мъжът до гласовитата певица, още повече, че тя отказа да го назове. На феновете й направи впечатление, че в последните месеци Софи Маринова е неразделна с музикантите от „Ку-Ку бенд“. След огромния успех на концерта й „25 години на сцена“ тя подготвя грандиозно лятно турне, което отново ще е с екипа на Слави Трифонов.

Софи Маринова концерт

В социалните мрежи вече има слухове, че ромската перла люби човек от „Ку-Ку бенд“.

„Ще имам лятото три концерта пак с „Ку-Ку бенд“. Вече имаме три дати, които са подготвени. Това са Пловдив, Велико Търново и Варна. Най-вероятно ще има още градове, но като за начало са тези трите. Ще се проведат в големи зали. Така, че очаквайте лятно турне от мен“, заяви Софка.

„Имам си гадже и ми е добре. Не сме на по 20 години да хвърчим в облаците, но ми е добре, чувствам се красива, щастлива и заредена. Дай Боже всеки му, любовта е хубаво нещо“, разкри в ефира Маринова и допълни, че мъжът е известен.

Това накара почитателите й да смятат, че най-вероятно е някой музикант.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?