Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Роди ме, мамо, синоптичка, аз сама ще си намеря богат съпруг
Роди ме мамо синоптичка аз сама ще си намеря богат съпруг

Роди ме, мамо, синоптичка, аз сама ще си намеря богат съпруг

Малките момиченца вече не искат да са лекарки, а синоптички

Едно време малките момиченца мечтаеха да станат я лекарки, я учителки, я художнички, но в последните години все повече тийнове искат да са синоптички.

Причината за желанието се крие в приказния живот, който водят мацките, които ни казват дали ще вали. У нас това изглежда най-привлекателната „професия”, пише „Уикенд”.

Забравете за Минчо Празников или покойната вече Любка Кумчева. Достолепно изглеждащите синоптици, които казваха прогнозата за времето, са безвъзвратно в миналото.

Замениха ги мацки, които понятие си нямат от амплитуди, циклони и антициклони, но за сметка на това се фръцкат от екрана с полички с дължината на салфетка. Нито една от тях не е професионален синоптик, което си е наш феномен.

Днешните родни синоптички са коя от коя по-секси и с по-оскъдно облекло. Момичетата на времето се надпреварват коя ще има по-хубав живот и по-богат мъж.

„Роди ме, мамо, синоптичка, а аз сама ще си намеря богат съпруг!” – това е максимата на все повече девойки. Причината е известността и по-лесното намиране на богат мъж. Тв ефирът ги прави известни и желани от заможни мъже. Нито една от по-младите родни синоптичка не е сама, мома или пък с някакъв обикновен съпруг.

С най-влиятелен мъж се уреди Деси Банова – Плевнелиева, която успя да омагьоса президента Росен Плевнелиев. Къдрокосата блондинка набързо забременя от бившия държавен глава, роди и слезе от малкия екран. Деси се отдаде на цели 3 години майчинство и с право. Блондинката се върна в Нова тв след като малкият Йоан стана на 3 години и започна да ходи на детска градина.

Разбира се, Деси се уреди със собствено предаване и вече от няколко години не ни е казвала какво ще бъде времето.

Твоят коментар

About Admin Ko4

Какво мислите?