Новините на фокус
Home » ЗА ДАМИТЕ » РУМЕН РАДЕВ е първия очертаващ се фаворит за финала на ИГРИ НА ВОЛЯТА 5! Какво може да го бутне?
РУМЕН РАДЕВ е първия очертаващ се фаворит за финала на ИГРИ НА ВОЛЯТА 5! Какво може да го бутне?

РУМЕН РАДЕВ е първия очертаващ се фаворит за финала на ИГРИ НА ВОЛЯТА 5! Какво може да го бутне?

Първият очертаващ се любимец за фаворит на новия 5 сезон на риалити-шоуто е манекена-учител Румен Радев, видя Ко4. Публиката изпадна в екстаз както от визията му, така и от уменията на терен и поведението му. 

Румен Радев е на 26 години, от гр. Сливен. Бивш състезател по джудо. Прекратява състезателната си кариера след контузия. В момента е учител по физическо възпитание в родния си град. Тренира деца в спорния клуб по джудо в Сливен. Работи и като модел. Дефилирал е на подиумите на големи световни модни марки.

Най-впечатляващо във визитката му е, че е викан от световни брандове, за да представя дрехите им със заплата, която включва апартамент в САЩ и възнаграждение от 9000 долара на ден. Но Румен Радев остава детски учител в Сливен.

Млад, работещ и стойностен човек е първото впечатление, което играча направи.

Участникът Румен Радев показва завидно самочувствие, но в същото време и съответното покритие. Феновете очаква да сложи в джоба си останалите играчи от предаването.

На терена на първата битка се представи също блестящо както във физическата част, така и на пъзела, където им скри шапката на всички с бързината си.

Румен Радев и Теодора Мудева

Румен Радев е потенциален финалист на „Игри на волята“ 5, но трябва да внимава в едно. Единственото, което засега може да го провали и да му изиграе лоша шега е социалната игра.

Румен Радев
Румен Радев
Твоят коментар

About Admin Ko4

Какво мислите?