Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Ромина Тасевска посреща следващата Коледа в палат край София
Ромина Тасевска посреща следващата Коледа в палат край София

Ромина Тасевска посреща следващата Коледа в палат край София

Мис България 2010 Ромина Андонова, която е новата водеща на „Съдебен спор“, се надява да посрещне следващата Коледа в новата си къща в Нови хан.

„Строи се все още, това е болна тема за мен и съпруга ми. От толкова много ангажименти, все не ми остава време да отида да видя докъде са стигнали. Но пък Дарко в това отношение действа активно. Ходи, наблюдава майсторите, но е много трудно в днешно време да се занимаваш с ремонтни дейности.

На когото и да го кажа, знае за какво става въпрос и влиза в положение. Защото да намериш читава бригада, която да е експедитивна и да действа бързо във времето, е сложно и почти невъзможно. Но нещата бавно и славно се движат“, раз казва пред „Галерия“ фут болната съпруга.

Къщата ще залага повече на семейния уют и функционалността, отколкото на всякакви екстри от типа на басейн и спа.

„Ще има по-голям двор, в който момчетата да играят футбол. От басейна се отказахме, първо, че е неоправдана инвестиция, второ, че така или иначе имаме ваканционна вила, която е на морето и ако искаме басейн, винаги можем да отидем там.

Искахме да има по-голяма площ, на която децата да играят. Мислим да си направим фитнес на открито, просто да има място, на което да си изразходват енергията“, споделя още красавицата и уточнява, че така мечтаната къща не е планирана като някакъв свръхмодерен проект.

Източник: ХотАрена

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?