Новините на фокус
Home » СВЯТ » Рус ангел! Алла Пугачова показа как се е променила нейната 9-годишна дъщеря – феновете са във възторг (СНИМКИ)
Рус ангел! Алла Пугачова показа как се е променила нейната 9-годишна дъщеря - феновете са във възторг (СНИМКИ)

Рус ангел! Алла Пугачова показа как се е променила нейната 9-годишна дъщеря – феновете са във възторг (СНИМКИ)

Алла Пугачова показа порасналата си дъщеря в скорошно видео.

Алла Пугачова
Алла Пугачова

Певицата и семейството й се преместиха в чужбина преди година, след като започна военният конфликт в Украйна. Първоначално напускането на звездата беше временна мярка. Алла Борисовна искаше да изчака усложненията на ситуацията в страната и в света в чужбина. В края на август 2022 г. тя се завърна в родината си.

Изглеждаше, че Примадона с децата си отново ще се установи в село Кал, но това така и не стана. В училище започнаха да гледат накриво Лиза и Хари и открито да осъждат известната им майка (припомняме, че съпругът на Пугачова, комикът Максим Галкин е отявлен противник на режима на Путин). Без да се колебае, Алла Борисовна събра всички останали неща, взе документите на децата от училището и замина с тях обратно в Израел.

Естрадната звезда планира да остане там.

Децата вече ходят в местно училище, за което Пугачова плаща 600 хиляди рубли годишно, а Алла Борисовна се грижи за нова къща.

Напоследък Примадона често споделя видеоклипове с децата си, показвайки ги у дома. Мнозина забелязаха как по-специално нейната деветгодишна дъщеря Лиза е пораснала и става все по-красива .

В новото видео момичето се появи с жълта тениска, кариран панталон и черна чанта през рамо. Младата Лиза показа на звездната си майка умението да хваща топката с шапка, а феновете забелязаха красотата й.

Лиза Галкина

„Как прилича на Алла“, „Толкова красива и вече пораснала“, „Лиза е пораснала много“, „Какво прекрасно, светло дете“, „Луд съм по Лиза. Толкова положително“, „Съвсем доскоро тя беше малка, а вече е толкова високо и грациозно момиче“, хвалят я интернет потребители.

Лиза Галкина

И не можем да не се съгласим с тях! Лиза е истински русокос ангел!

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?