Новините на фокус
Home » ЗА ДАМИТЕ » Само за жени: Изберете си мъж и вижте какво ви очаква с него
Само за жени: Изберете си мъж

Само за жени: Изберете си мъж и вижте какво ви очаква с него

В търсене на съвършения мъж всички методи са добри. Често се случва всеки път, когато попадаш на някого, не можеш да разбереш защо си избрала този красив мъж.

За да разберем техните предпочитания, има различни психологически тренировки, интроспекция и тестове. Дне от КОЧ сме ви подготвили тест, който определя какви мъже ви подхождат. Той е комичен, но с известна истина. Просто изберете любимия силует на мъж и прочетете описанието.

1. Плод на фантазията

Той има съблазнително тяло, напомпано, силни ръце, на които ще ви носи. Той радва с приятен парфюм и винаги спуска капака на тоалетната. Той няма никакви проблеми, с чувство за хумор, добро здраве, добри доходи и винаги познава вашите желания. В своят натоварен график има време за вас. Но уви, в природата това не съществува. Можете да го срещнете само във фантазиите си. Затова трябва да се върнете към реалността.

2. Сладък красавец

Висок, красив, малко мускулест. Той е загрижен за външния си вид, романтичен и много любвеобилен. Той си прави маникюр, може би по-често от вас. Много чист и запален по изкуството. Но уви, той не се нуждае от женска компания. Ако вече сте привлечени от такива мъже, тогава трябва да се научите как да се възхищавате от тях гласно по 10 пъти на ден.

3. Продот

Такъв слаб, но с коремче. Подвижен, умерено окосмен, ходи на работа. Любимата му дейност е яденето на големи количества храна. Трудно е да си представим къде побира всичко. Ако обичате да ви мирише на бургери, супа и картофи, тогава вашият съюз ще бъде щастлив и издръжлив. Така че научете повече рецепти.

4. Надежден средняк

Той не е красив, но не изрод. Особено не следи за тялото си и здравето, спокоен е. Можете да говорите с него на обикновени ежедневни теми. Много икономичен и не налага на жената големи изисквания. Предпочита прости жени, на средна възраст. Така че е време да оставите естествения цвят на косата и да спрете да обвинявате хората, които не могат да различат реколтата вино от 1980 г. от 2015 г., ако искате да намерите щастие с такъв човек.

5. Витае из облаците

Той се отдава на себе си и винаги е в добро настроение. Никога не му омръзваш, защото обича приключенията. Ще танцувате латински танци и ще спасявате планетата, ще летите до Луната. Той е подходящ за всички жени, но често се намира на екрана на филмите. Разбира се, в живота има такива авантюристи и любители, които да се наслаждават на приключенията, но техните вкусове се променят толкова бързо, колкото и хобитата. Бъдете готови за това.

6. Звярът

Висок, мускулест, с къса коса или без, може да се изправи срещу себе си и любимата си жена. Той има образа на брутален мачо и няма да го впечатлите с мили думи и романтични песни. Той е лаконичен и не обича. Не се присмива на външният вид на една жена, главното е, да е вярна и икономична. За да се превърнете в избраната от този мъж, достатъчно е да му намигнете, тогава той сам ще се справи с всичко.

7. Печалбаря

Слаб, висок, с потънал гръден кош, леко приведен. Рано оплешивява, но винаги е чист и подреден. Лоялен, отзивчив, заплатата си носи вкъщи изцяло. С жена си не спори и не се интересува кой ще командва в семейството. Ако предпочитате този тип мъже, тогава бъдете готови да поемете цялата отговорност за семейството и да взимате решения за себе си, защото той е съгласен с всичко.

8. Голям шегаджия

Отличителен белег на този вид е биреният корем и постоянна усмивка на червено лице. Такъв човек е шегаджия, или се шегува за всеки случай. Той обича да флиртува с дамите и е му е леко в живота. Ако сте привлечени от такива мъже, тогава трябва да се научите как да се смеете на глас и да научите няколко жалки шеги.

9. Травмирания

Той има странен смях и не много адекватен хумор. Той носи тесни панталони и плетена шапка независимо от сезона. Той често намира проблеми на петата си точка, защото инстинктът му за самосъхранение се разгражда. Винаги купува модни джаджи и за себе си за много пари. С такъв човек всичко ще бъде само на думи. Затова, ако обичате да живеете в измислен свят, а не в действителността, ще бъдете перфектната двойка.

Надяваме се, че ви променихме настроението към по-добро!

Всеки има свои собствени вкусове и предпочитания, така че само вие знаете кой мъж ви подхожда. Най-важното е да се помни, че мъжът не може да бъде променян, но може да бъде принуден само от женския ум и лукавството да преосмисли някои принципи. Затова не трябва да храните напразни надежди, че един ден ще стане различен и ще се държи  по различен начин. И ако всяка връзка свършва с неуспех, тогава трябва да преосмислите вкусовете си и да разберете откъде идва този избор и съответства ли той на реалният ви избор в живота.

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Какво мислите?