Home » КЛЮКАРНИК » Светлана Гущерова изгонена от свекъра: Напусна къщата в „Бояна” и се изнесе под наем
Светлана Гущерова изгонена от свекъра

Светлана Гущерова изгонена от свекъра: Напусна къщата в „Бояна” и се изнесе под наем

Светлана Гущерова е била принудена да напусне тузарската къща в „Бояна”, която съвсем наскоро показа в „Черешката на тортата”. Баровския имот е продаден от мъжа й Християн Гущеров, научи ko4.

Според изданието, милионерския наследник се е изнесъл заедно с плеймейтката и с дъщеря им Анелия – Добромира под наем, уж само временно, докато бъде окончателно завършен новия им дом. Неофициалната версия обаче гласи, че Християн отново е изпаднал в немилост пред баща си Добромир Гущеров, който му спрял финансите.

Светлана Гущерова изгонена от свекъра

Светлана се изфука с имението в „Черешката на тортата“ и дни по-късно го напусна…

Сред възможните причини за конфликта се споменава участието на Светлана Гущерова в „Черешката на тортата”. Гущеров-старши никак не бил доволен, че снаха му пуска телевизионни камери в построената от него преди повече от 25 години къща, оставена за сина му. Засега не е известно кой е купувачът на къщата на Християн и Светлана Гущерови, или просто бащата Добромир Гущеров е прогонил младото семейство барабар с внучка си. Подобна версия лансираха пред Lupa.bg уж загрижени приятелки на плеймейтката от Търговище.

Светлана Гущерова изгонена от свекъра

Добромир Гущеров гушка внучка си, но не спази обещанието си да и припише къщата в центъра на София

Баща и син Гущерови поддържат сложни отношения. Съвсем наскоро например свекърът на Светлана Гущерова продаде за 8,2 милиона лева сграда в идеалния център на София – на ул. „Хан Крум“ №31, която по-рано бе обещал да припише като подарък за внучка си. Разправят, че Добромир Гущеров се отметнал, тъй като му хрумнало, че докато внучката му навърши пълнолетие, с имота може да се разпорежда мама Светлана – бивш гол модел с бурно сексуално минало.

Лупа

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?